ForzaAltay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Orda calismak isteyen insaatda ortalama nekadar maas alir ?
o sicakliga nasil dayaniyorsunuz hele insaatda iken cok bunaltici degilmi?
Bizim şirket elektrik işi yapıyordu. Ortalama 1500 USD kazanıyorduk. Boyacı türk işçileri ana yüklenici firma kendisi getirtti onlar yanlış hatırlamıyorsam 1800 USD kazanıyordu.
Bizim binanın dış cephesi kapalıydı. Güneş görmediğimiz için sıcaklık sorun olmuyordu. Bazı durumlarda vantilatör kullanıyorduk. Kimi zaman bunaltıcı olsa da genel olarak -bir de arabistan olduğunu düşünürsek- çok da önemli değildi.
Mekke'de nem neredeyse hiç yok gibiydi. Bu yüzden sıcaklık aşırı etki yapmıyor. Ama tabii güneş altında kalırsanız yanarsınız.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:01:56 -->-> Daha önceki mesaj 22:58:29 --

osmanpasa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevpladığınız için sağolun,Hala oaradamısınız? Döndünüzmü? Gitme amacınıza ulaştınız veya değdimi? değiyormu?
Rica ederim. İş bittiği için firma Türkiyeye gönderdi. Çeşitli konularda bazı sıkıntılar vardı ama benim durumuma göre her şey çok iyiyidi diyebilirim.
Ancak hayalini kurabildiğim bir ülkeye gidebildim, bazı yerleri gezebildim, oradaki yaşantıya tanık oldum, kutsal ve tarihi mekanları gezdim, farklı ülkelerden insanlar tanıdım. para kazandım. Benim için daha iyi ne olabilir ki.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:08:49 -->-> Daha önceki mesaj 23:01:56 --

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşın dediği gibi mutlaka sizi Türk şirket götürürse gidin. Yoksa aldığınız maaşı dahi alamazsınız. Çin hükümetinin büyük bir sömürü düzeni kurduğunu söylerler ama Araplar onlara rahmet okutuyor. Adamın ihtiyacı olmadığı halde senin paranı vermeyebiliyor. Peygamberin toprakların da ebu cehil sen kalma adetleri görmek insanın içini sızlatıyor.
XOOM 2 ME cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet arkadaşım, eksiği var fazlası yok. Özellikle dini hassasiyeti olanlar (biz) oradaki saçmalıkları görünce hayal kırıklığına uğruyor(uz).
Kutsal değerlere hürmetsizlik, pislik, görgüsüzlük, kabalık, üçkağıtçılık, menfaatçilik.
Ben bu ülke için "dünyanın en tuhaf/saçma ülkesi ve toplumu diyorum.

Devlet suudi vatandaşlarına bedavadan yüksek paralar veriyor. Onlar da pahalı evler arabalar lüks ve israf içinde yaşıyor. Dışarıdan gelenler de bunlara hizmet edip zor şartlarda para kazanmaya çalışıyor. Evlerindeki yemekleri bile hizmetçiler yapıyor. Hemen her aile hizmetçi çalıştırıyor. Türkler nisbeten iyi durumda ama asyalılar afrikalılar berbat durumda.