Böyle mantıkta bir hizmet olamaz tavrınıza çok şaşırdım
Haklı olsanız bile insanların hizmetlerini durduramazsınız bu insan bu hizmet için para ödemiş ve sizin garantiniz altına girmiş, siz adama kendi yedeklerini bile vermeden hizmetini durdurmuşsunuz.
İsterseniz hakaretten dava açarsınız ki üşendiğiniz için bunu yapmıyorsunuz üşenmeyin kalkın dava açın
Eğer faturalı hizmet aldıysa şu durumda hakaret etmiş olsa bile size dava açsa kazanır keşkede açsa sizde hakaret davası açsanız insanlar kafasına göre hareket etmeye başladı
Ayrıca soruya yönelik gerçektende çözüm sunmamışsınız fazla sayıda yanlış giriş yapmış, olabilir şifresini unutmuştur insan bu, siz şifresini sıfırlayıp ulaşımını sağlamakla yükümlüsünüz ne yani insan kendi aldığı hizmete ulaşamayacak mı? He diyorsanızki biz buna çözüm sunduk bize küfretti o konuda siz haklı olursunuz asıl söylemek istediğim şey kim haklı değil üstte yazdıklarım umarım anlaşılmıştır
Ek: Reseller araştırıyorum kurumsal düzgün hizmet veren firma yok kurumsallaşma kavramı ülkemizde neden bu kadar geri kalmış anlamıyorum natro bile acınacak halde tam güzel yorumlar iyi firma diye buradan reseller alacaktım bu tavırdan sonra buradanda vazgeçiyorum
Kusura bakmayın fakat bu görüşünüze katılmıyorum. Siz hizmet alıyorsunuz diye asla hakaret/küfür etme hakkına sahip değilsiniz. Her hosting firması sözleşmesinde olduğu gibi bizim de sözleşmemizde bu madde mevcut, hakaret/küfür edilirse hizmet sonlandırılır ve iade yapılmaz.
Sorun müşteriden kaynaklıdır ve sorunun çözümüyle ilgili bilgi verildiği halde sorunun hala bizde olduğu inancıyla hakaret edilmiştir. Amaç sorunu çözmek değil bağcığı dövmek olunca haliyle insan geriliyor.
Her hizmet için fatura kesiyoruz ve biz her zaman yasal mevzuata göre çalışıyoruz. Çok şükür hiçbir çekincemiz sakıncamız yok. Dileyen dilediği şekilde dava açabilir. Fakat siz küfür ederseniz hizmetiniz sonlandırılır, bu kadar basit. Bu gibi durumlarda karşımızdakinin tavrına göre elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışıyoruz, iade vs.. yapmaya çalışıyoruz fakat belirttiğim gibi amaç bağcıyı dövmek-sinir stresi bizden çıkarmak olunca bizim de yapabileceğimiz çok şey kalmıyor.
Yani şunu insanlar iyi anlamalı. Belki bunu yazarak sizin gibi düşünenler için kötü alıglanmaya yol açacağım fakat; siz bir para verip hizmet alıyorsunuz diye kafanıza göre davranma hakkına sahip değilsiniz. Aldığınız hizmetin kuralları var, onu da geçtim en başta insan ilişkilerinin evrensel kuralları var.
"Sorunum var çözün ulan" demek ayrı birşey, "şöyle bir sorunum var bakar mısınız" demek ayrı birşey. Kalkıp küfür etmek apayrı birşey. Biz mağdur ediyorsak bile iade ister gider başka yerden hizmet alırsınız bunu düzgünce istersiniz. Ama ortada bizden kaynaklı bir durum bile yokken kalkıp küfür ediliyor. Ödediği ücret mi buna o hakkı veriyor? 10mb hosting için milyarlar ödenmiş bile olsa kimsenin böyle bir hakkı yok.
Bu olay yaşanana kadar asla böyle bir işlem yapmadık. Karşımıza hep sorunu çözmek isteyen müşteriler çıktı, karşı tarafta sinirlerin gerildiği de oldu fakat sorunu çözmek değil bize hakaret etmeyi amaçlayan birisi karşınıza çıkınca ilk kez böyle bir işlem uyguladık. Çünkü zaten bizimle ilgili olmayan bir sorunda abuk subuk bir hitap tarzıyla bizimle iletişime geçen bir müşteriye hiç bozuntuya vermeden efendi şekilde açıklama yapılmış ve üslubu konusunda uyarılmıştır, yine de arkasından hakaret edilmiştir. Yapabileceğimiz başka birşey bulunmuyor. Yani bugün olsa yine aynısını yaparım, kimsenin gelip bize hakaret etmeye hakkı yok. Özellikle bizimle ilgili bir sorun bile yokken.