butur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizi gayet iyi anlıyorum.

Bu tarz durumlarda aynı şekilde öfkelenerek ben de hesap askıya alma vb hareketlerde bulundum geçmiş dönemlerde.

Ama kurumsallık, profesyonellik işin içine giriyorsa orada yaptığımız bu davranış hatalı.

Hakaret davası açabilir yasal işlem başlatabiliriz. Ama direk öfkemize yenilmememiz lazım.

Profesyonellik, kurumsallık bunu gerektirir.

Biz kolay olanı seçiyoruz, bu da profesyonellik, kurumsallık ile çelişiyor.

Saygılar.

V.Burak
Sözleşmemizde şu madde mevcut:
Herhangi bir çalışanımıza hakarette bulunmak/kaba davranışlar sergilemek, hesabınızın/aldığınız hizmetin/hizmetlerin askıya alınmasına/sonlandırılmasına sebebiyet verecektir. Böyle bir durumda, herhangi bir iade yapılmaksızın üyeliğiniz sonlandırılacak ve sözleşme feshedilecektir.

Bu tür bir olay ilk kez başımıza gelmiyor söylediğim gibi. s... gitbile diyenler oldu. O yazışmaya bakarak karşınızdakinin niyetini anlıyorsunuz. Adam hakikaten çok sorun yaşamış bizde de hata var, alttan alıp müşteriyi memnun ediyorsunuz yani profesyonellik gösteriyorsunuz. Fakat bu konudaki yazışma şu şekilde, siz ne yapardınız merak ediyorum:
Alıntı
sayın yetkili bir kac seferdi email atıyorum email kullanımıyorum diye bu gün cpanele bile giremiyorum

bu işi nasıl çözücez diyom verdiginiz net bir cevap bile yok

canlı destek diye birsye koymussunuz bir sefer bile canlı destege denk gelmedi 15 sefer tlf ile arıyorum tlf cıkan kimse yok
Not: Daha önce bildirilen sorunlar 15-20 dk içinde çözülmüştür ki sadece 2 kez sorun bildirilmiştir, bir tanesi bizimle ilgilidir. Bundan hemen önceki bildirimde yine hakaretvari hitaplar mevcut.

Alıntı
Merhaba,

Ekibimizden birisi ciddi bir trafik kazası geçirdiği için bugün destek sisteminde aksamalar oluştu, budurumdan dolayı özür dileriz.

Sistemlerimizde cpanel ya da mail ile ilgili bir sorun bulunmamakta, bütün kontroller yapılmıştır. Sunucuya arka arkaya çok sayıda hatalı şifre girişi yaparsanız sunucudan engellenirsiniğz, sitenize/hizmetlerinize ulaşamaz ve ulaşsanız da doğru şifre bile girseni giriş yapamazsınız.

Bildirimlerinizi incelediğimde hepsinin gayet düzgün şekilde cevaplandığını, gerekli işlemlerin yapıldığını/bilgilerin verildiğini görmekteyim.
Alıntı
ARkadasım afedersin sen malmısın panele giremiyorum diyorum nasıl insansın anlamıyormuysun suan gene giremiyorum halledin artık ammq bu işi ya insan gibi yazıyoz olmuyor halleytmiyorsanız geri ödeyin baska siteden alalım
Bunun üzerine sözleşmemizdeki kural uygulanmıştır.

Siz farklı birşey mi yapardınız?