Hep abd başka ülkeleri karıştıracak, milyonlarca insanı öldürecek değil ya! Abd iç savaşını destekleyici içerikler üretmeye başladım. Özellikle I.C.E nefretini körüklüyorum. Yarın iç savaş çıkarsa benden bilin.
Umarım zenciler, kalan Kızılderililer, İnkaların, Azteklerin torunları sapkın, zalim beyaz amerikalıların canına okur. Darısı İngiltere'nin ve diğer emperyalistlerin başına.
Unutma: Karıncaya sormuşlar o bir damla suyla nereye gidiyorsun diye, karınca coca-cola fabrikasına götürüyorum demiş. Isparta'nın tüm suyunun %7'sinden fazlası iktidar tarafından coca-colaya satıldı.
Sen de Abd İç Savaşını Destekle
12
●326
- 22-02-2026, 00:47:25Kendimi nasıl geliştirebilirim? Yol gösterir misin?doganouz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-02-2026, 00:49:54Hobilerin varsa onlarla uğraş, spor yap, kitap oku, etkinliklere katıl, sosyalleş networking yap, ai ile ilgili etkinlikleri kovala. Alanını bilmiyorum o yüzden bişey diyemem çok amaç kafanı dağıtmak.phpc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 22-02-2026, 00:50:20Ne tür yapıcı şeyler yapıp aylaklıktan kurtulabilirim mesela?opyan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle