Makale bölümü neden taşındı?
9
●509
- 09-08-2012, 16:22:34Üyeliği durdurulduMakale bölümünün e-ticaret altına alınması, makale alım/satım (ki aslında bu sitelere tanıtım yazısı almak için kullanılan bir bölüm) bölümüne alınmasını yanlış bir uygulama olarak buluyorum. Buradaki başlıkların tamamı yakın zamanda makale alım satımı yapan ( yazarlıgı değil ) başlıklar nedeni ile arka sayfalara mahkum olacak. Başlık değiştirmenin makale yazımı bölümüne bir yararı yoktur. Alt başlık fikrini onaylayanlar arasıdna bende olsamda bunun önceki başlığından devam etmesi tarafındayım.
- 09-08-2012, 16:26:29Bence de.
Arkadaşa katılıyorum. Şimdi ortalık biraz karıştı gibi :S - 09-08-2012, 16:26:41Bu konuya bende katılıyorum. Şu aşamada Makale Alım - Satım sayfasında hiçbir içerik kalmadı. Bu durumda o bölümün komple silinmesi gerekecek.
Kategori Modu arkadaş düzenlemelere başladı ancak aynı sayfa altında kalması daha iyi olacaktır. Millet alışmıştı oraya. Şimdi yazar bulmak için arayış içerisine giriyorlar. - 09-08-2012, 19:15:07Üyeliği durdurulduMerhaba,
Daha önceki platform R10 Webmaster Kütüphanesidir. O kategoride bilgi verici makaleler/denemeler yer alır. Lakin, bir anda gelişen makale ticareti, o kategori içerisinde devam etmiştir.
Şu an var olan yeni makale alım ve satın kategorisi geneli kapsayarak giriş amaçlı açılmıştır. Alışma ve düzen sürecinden sonra, yazarlar; sipariş verenler ve diğer unsurlar düşünülerek daha kapsamlı bir düzenleme sağlanacaktır.
Tabii, bunlar için biraz zaman gerektirecektir.
Ayrıca, var olan bir sistemi; daha iyi bir hale getirmek için biraz sabır gerekir. Alışılmışın dışına çıkmadan yeni şeyler başarılmaz.
Bu konuda; hepinizden, desteklerini bekliyorum.
Saygılarımla - 09-08-2012, 19:34:51Üyeliği durdurulduKusura bakma arkadaşım ama makale yazıları bölümünün hareketli kalmasını sağlayan makale yazarlarının görüşleri eski bölümden devam etme sanıyorum. Bunu bir anket yaparak siz yönetimde kontrol edebilir. Bu bölüm makale yazarlarını r10 platformunda daha da içerilere atıyor. Bir banner yapımı da alım satıma girer ama kimse onu e-ticaret işinin içine sokmuyor. Bizimde ayrı başlığımız var. Bu başlığın altına alt dallar açarsanız daha uygun kullanım yapılır görüşündeyim. Yinede yönetim olarak kararımız bu derseniz diyecek lafım yok.SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-08-2012, 19:48:20SHNBilisim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bilgi nverici konular için kullanılacak alan https://www.r10.net/articles.php adresi ve her kategorinin kendi içidir bana göre.
Şuan orası boşta kaldı. Ve halen birçok kişi oradan yazar arayışı içerisinde.
Düzenleme yapılması gerekli. Ama Yazarlara Rağmen düzenlemeler foruma birşey kazandırmaz. - 09-08-2012, 19:52:11Üyeliği durdurulduIceBlue adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüleArkadaşlar, şu an yeni açılan kategorilerin düzeni ve eski kategorinin düzeni sağlanacaktır zaten. Eski kategorinin ismi ve düzeni sağlanacaktır.sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tam anlamı ile; kategori düzeni sağlanmadı. Düşünceler ve makale konusunda ki düzenlemeler devam ediyor.
Makale & Çeviri yazılar
Paylaşmak istediginiz makaleler yada çeviri yazılar.
Kategori isimlerinden yola çıkarak bir düzenleme yapabiliriz farklı bir şekilde gene orada kalabilir makale yazım kategorisi. Bu şekilde bir düzenlemeyi de katarak yönetime sunarım. - 09-08-2012, 19:56:19Takılsın bakalım herkes kafasına göre bakalım neler göreceğiz.Yahu bir iş yaparken ilerisini görerek yapın.Uçucak bütün konu başlıkları arka sayfaya.Onlarla uğraşacağınıza daha önemli adımlar atın bence.Yapılan saçmalıktan öteye giden bişey değildir.Kullanıcıların rahatsız olduğu konularla ilgilenin ve itraderlere çözüm bulun.