Merhaba,
Daha önceki platform R10 Webmaster Kütüphanesidir. O kategoride bilgi verici makaleler/denemeler yer alır. Lakin, bir anda gelişen makale ticareti, o kategori içerisinde devam etmiştir.
Şu an var olan yeni makale alım ve satın kategorisi geneli kapsayarak giriş amaçlı açılmıştır. Alışma ve düzen sürecinden sonra, yazarlar; sipariş verenler ve diğer unsurlar düşünülerek daha kapsamlı bir düzenleme sağlanacaktır.
Tabii, bunlar için biraz zaman gerektirecektir.
Ayrıca, var olan bir sistemi; daha iyi bir hale getirmek için biraz sabır gerekir. Alışılmışın dışına çıkmadan yeni şeyler başarılmaz.
Bu konuda; hepinizden, desteklerini bekliyorum.
Saygılarımla
Kusura bakma arkadaşım ama makale yazıları bölümünün hareketli kalmasını sağlayan makale yazarlarının görüşleri eski bölümden devam etme sanıyorum. Bunu bir anket yaparak siz yönetimde kontrol edebilir. Bu bölüm makale yazarlarını r10 platformunda daha da içerilere atıyor. Bir banner yapımı da alım satıma girer ama kimse onu e-ticaret işinin içine sokmuyor. Bizimde ayrı başlığımız var. Bu başlığın altına alt dallar açarsanız daha uygun kullanım yapılır görüşündeyim. Yinede yönetim olarak kararımız bu derseniz diyecek lafım yok.