Kusura bakma arkadaşım ama makale yazıları bölümünün hareketli kalmasını sağlayan makale yazarlarının görüşleri eski bölümden devam etme sanıyorum. Bunu bir anket yaparak siz yönetimde kontrol edebilir. Bu bölüm makale yazarlarını r10 platformunda daha da içerilere atıyor. Bir banner yapımı da alım satıma girer ama kimse onu e-ticaret işinin içine sokmuyor. Bizimde ayrı başlığımız var. Bu başlığın altına alt dallar açarsanız daha uygun kullanım yapılır görüşündeyim. Yinede yönetim olarak kararımız bu derseniz diyecek lafım yok.
Bilgi nverici konular için kullanılacak alan
https://www.r10.net/articles.php adresi ve her kategorinin kendi içidir bana göre.
Şuan orası boşta kaldı. Ve halen birçok kişi oradan yazar arayışı içerisinde.
Düzenleme yapılması gerekli. Ama Yazarlara Rağmen düzenlemeler foruma birşey kazandırmaz.
Arkadaşlar, şu an yeni açılan kategorilerin düzeni ve eski kategorinin düzeni sağlanacaktır zaten. Eski kategorinin ismi ve düzeni sağlanacaktır.
Tam anlamı ile; kategori düzeni sağlanmadı. Düşünceler ve makale konusunda ki düzenlemeler devam ediyor.
Makale & Çeviri yazılar Paylaşmak istediginiz makaleler yada çeviri yazılar.
Kategori isimlerinden yola çıkarak bir düzenleme yapabiliriz farklı bir şekilde gene orada kalabilir makale yazım kategorisi. Bu şekilde bir düzenlemeyi de katarak yönetime sunarım.