• 13-05-2022, 02:41:46
    Geçmiş olsun fakat 3 haneli dolar para biriminden bahsetmişsiniz, daha sonra da Türkiye'de kölelikten bahsetmişsiniz. Hadi diyelim bu 3 haneli rakam 999 dolar olsun, yani max 3 hane olsun.

    999x15 = 15 k ₺ yapıyor. 15 k ₺ mi sizi kölelikten kurtarıyordu, bunu anlamadım..
  • 13-05-2022, 02:49:47
    Gokenim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    12 saat köle gibi çalışıp günlük alacağınız 8 dolar sizi şuan daha çok mutlu ederdi emin olun.
    Tartışmaya gerek yok kripto paralar zaten caiz değil. Caiz olmamasının sebebi de bu şekilde rahatça mağdur edilebilmeniz paranızın nereye gittiğini bilmemeniz ve bir muhatap bulamamanız. Hala ders alamadıysanız söyleyecek şey yok tabi geçmiş olsun yine de.
    Hocam TL caiz midir ? Çünkü dünya liderimiz sağolsun içinden geçti TL'nin ve hepimiz mağduruz. Mağdur edilmekse mesele.
  • 13-05-2022, 02:54:17
    Çok geçmiş olsun, her zaman bir alternatif üretip pasif gelir yapmayı her seferinde uzmanlar öneriyor. Coin işi firsat psikolojisi oluşturabilir. Fakat sadece bu yöne odaklanmak ne kadar mantıklı ki? Üretmeyen ne olursa olsun , olumsuz bir durumda mutlaka sıkıntı yaşıyor. O yüzden her zaman takip ettiğim yatırımcıların sözlerini ciddiye alıyorum. En iyi analizcilerin Bile 24 saat ilgilendiği bir alanda neler yaşadığına şahit oluyoruz ama ders çıkarmıyoruz. Maalesef sürü psikolojisiyle hareket ediyoruz. 3-5 analizci kişi disarida, umut pompalarak, kolayı para kazanma hayali olan insanlari bir araya topluyor pumpla cebini dolduruyor. Tabii bu işten en iyi parayı komisyonlarla borsalar kazanıyor. Firsatcilara yine avucunu yalıyor. Size naçizane tavsiyem. Nefes alabildiğiniz sürece herşey yapabilirsiniz. Pahalı bir tecrübe oldu varsayın. Belki de yenilenmen, yeniden başlaman gerek. Bilemezsin, bugün gidenin yarın seni neyden koruduğunu. Nasip. Sabır edip , yenilenmen ve yeniden başlaman gerek, belki o süreçte hayatında daha iyi şeyler neden olmasın ?
  • 13-05-2022, 02:55:48
    ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kim söylüyor bunu faiz haramdır diyerek gelirinin en büyük payını faizden kazanan Diyanet İşleri Başkanlığı mı?
    kiymetli kardeşim, caiz olmadığını söyledi, haram demedi. İnsanin doğruyu , yanlısı ayırt etmesi için biraz vicdani kanaat getirmesi gerek diye düşünüyorum
  • 13-05-2022, 02:57:14
    MikadoTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    kiymetli kardeşim, caiz olmadığını söyledi, haram demedi. İnsanin doğruyu , yanlısı ayırt etmesi için biraz vicdani kanaat getirmesi gerek diye düşünüyorum
    Hayır bunu kim söylüyor haram, caiz onu soruyorum. Haram diye fetva verdikleri faizi yiyen kurum mu ?
  • 13-05-2022, 03:05:08
    ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hayır bunu kim söylüyor haram, caiz onu soruyorum. Haram diye fetva verdikleri faizi yiyen kurum mu ?
    sizin bu sorduğunuz soru şuna benziyor ; domız eti yemek yasak , peki yağından patates kizartmasi yemek de yasak mı?

    bazı şeylerin doğruluğa veya yanlışlığına kılıf aramak ne kadar doğru bu da sorgulamamız gerek.
  • 13-05-2022, 04:05:17
    MonsterMMORPG adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun
    Çalışarak kazanın

    Çünkü kripto para sistemi global ponzi. Üretim yok ticaret yok hizmet yok

    Bitcoin dahil hepsi böyle

    Tek kullanım alanı illegal işler, Hackerlar

    Senin kazanmanın tek yolu başka birisinin kaybetmesi.
    Dünya'yıda MOSSAD yönetiyor değil mi hocam Çin'i de bence İsrail kurdu ya
  • 13-05-2022, 06:15:45
    Üzüldüm benimde çok sevdiğim bir arkadaşım var arabasını satıp hiç etti coinler de 🥺
  • 13-05-2022, 13:14:39
    MikadoTurk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sizin bu sorduğunuz soru şuna benziyor ; domız eti yemek yasak , peki yağından patates kizartmasi yemek de yasak mı?

    bazı şeylerin doğruluğa veya yanlışlığına kılıf aramak ne kadar doğru bu da sorgulamamız gerek.
    Coin ile domuz etini nasıl kıyasa soktunuz merak ediyorum