• 12-01-2010, 20:08:29
    #82
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    WebALP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Aradığın soruya tam cevap bilmiyorum. Bende DVD'yi alıp kurdum.
    http://www.iyiblogcu.com/windows-7/w...nasil-yapilir/ şuraya bak bi istersen.
    teşekkürler webalp verdiğiniz linkteki vidyoyu izledim. cd siparişini verdim hollandadan gelecekmiş cd. cd kullanarak yükseltme yapcam.
  • 18-01-2010, 17:30:23
    #83
    AndyCap adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    bugün aradım servisi geçiş hakkım varmış yükseltme cdsi yurt dışından 40$ gibi bi ücrete geliyormuş. bunu cd kullanmadan yapamam mı ? servis pack paketleri gibi paket kurulum olmaz mı?
    Sanırım sizde benim gibi toshibanın yeni yıla kadar olan win7 geçiş hakkını kullandınız. Bende verdim spariş bu hafta gelicek yüksek ihtimal ile..
  • 18-01-2010, 18:29:04
    #84
    Kesinlikle Windows 7 Farkı göreceksiniz.
  • 20-01-2010, 12:14:52
    #85
    tabi ki windows 7. arkadaşlar benim xpyi bi kaç işlem kastığımda yoran bilgisayarıma win7 ykleyince aldığım sonucu anlatsam inanmazsınız. hakkaten çok iyi. ayrıca oyun performansıda müthiş. vista varken oynadığım bazı oyunları win7de daha iyi performansla oynuyorum. bence bir şans verin w7'ye.
  • 21-01-2010, 14:37:21
    #86
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    kesinlikle windows xp

    birkaç ay önce 7 kurdum. gereksiz hatalar, yavaşlık vs den dolayı xp ye bugün geçiş yaptım.

    şu an herşey sorunsuz, rahatladım hakkaten
  • 21-01-2010, 14:41:22
    #87
    Üyeliği durduruldu
    Bende laptopu yeni aldım Vin 7 yüklü gayet memnunum birde xp kurarsan azda olsa performans düşüklügü yaşayabilirsiniz.
  • 21-01-2010, 17:03:26
    #88
    Xp den vazgecemem diye dusunurken taki yeni bir Pc alana kadar 8gb rem var suanki makinemde fakat gordumki remim sadece 3.25`ni goruyordu ve ister istemez windows7 ye gecmek durumunda kaldim.programlar calismaz oyunlarda sorun yaratabilir diye cogu kimseden soylentiler duydum fakat kullandigim programlarda oyunlarda ne yuklemelerinde nede kullanimlarinda bir sorun yasadim bilakis performasinda gercekten guclu bir sisteme sahipseniz bunun farkini oldukca goreceksiniz kisacasi win7den memnunum.
  • 21-01-2010, 17:04:54
    #89
    Orijinali olacak da wine geçmeyi düşüneceğim
    Çakma falan ama yine de win7'yi tek geçerim.
    Gerçekten çok iyi =)
  • 21-01-2010, 19:30:24
    #90
    win7 tabiki. Neden mi? birçok neden var. En önemlileri bence şunlar;
    Görsellik harika donanımlarınız da iyi ise gözlerinizin bozulma olasılığı düşüyor.
    Oyun tutkunuysanız directx 10+ versiyonları destekliyor. xp 9 dan yukarısını kullanamıyor.
    Hatalar aslında çok az belk minimum düzeyde xpye göre. Xp kolay bir sistem win7 ye alışın inanın xp çok çok sıradan ve basit gelecektir.
    İlle de xp diyosanız Win7den Xp mode kullanın
    Win7 Diyorum :=)