Merhaba arkadaşlar,
Ben uzun süredir hep xp kullanıyorum.Vistaya geçiş yapayım dedim şu hatayı aldım.Zannediyorum ki sabit disk ile ilgili bir problem fakat hala çözmüş değilim.
Fikirleriniz nedir, nasıl çözebilirim bunu?
Aldığım Hata
"Windows was unable to create a required installation folder"
Hata kodu
"Error:0x8007000B"
Vista Yüklemede Sorun!
4
●2.505
- 09-01-2009, 02:02:18Üyeliği durdurulduMerhaba sorun güncelleme ile ilgili bir hata burada Microsoft desteği ile çözüm sunulmuş.Vista yüklü olmadığı için test edemedim.Ancak bu problem için bu yöntem kullanılıyor.KontW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 09-01-2009, 04:40:35Üyeliği durdurulduKontW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle



Yukarıdaki resimdeki gibi DOS ortamına gir.(Admin olarak,şifre sorarsa onayla.(izin ver.).2.resimdeki gibi sağ tıklama yaparsak)
Komut satırına "fsutil resource setautoreset true c:\" yazıp enter tuşuna tıkla.Bilgisayarı yeniden başlat ve En Son Güncellemelerin kurulu olduğu Windows Update kullan..(Sitedeki çeviri)
Kolayı gelsin


