• 15-09-2009, 17:03:03
    #10
    kusulubilginet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sanal post kurmayı öğrenmeden hiç siteye davranma zararlı çıkarsın ..

    neden ?

    siteyi bilmediğim için zaten başkasına yaptırmak istiyorum ?
  • 15-09-2009, 19:55:16
    #11
    Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    tamam güzelde işte bu işi yapıcak kişiler teklif verirken hiç detay vermiyor scripti kurar geçerim mantığında herkes onu bende yapıyorum.serverımda zaten open ssl kuruluymuş , sanırım şimdi tek bilinmesi gereken şey sanal pos masrafı ve modül olayları bilgisi olan varmı acaba.

    lütfen bana fiyat verenler sitenin işler hale gelmesi durumunda çıkıcak fiyattan bahsetsinler arkadaşlar.
    genelleme yapıyorsunuz ama bakın ilk pm yi ben attım ve düzgün açıklayıcı şekilde yazdım herşeyi.o zaman başlığı değiştirin.script kurulum demeyin.ssl kuracak sanal pos entegre edicek birisini arıyorum yazın ona göre teklif versinler. zaten hazır sistem istiyorum demiştiniz.piyasada bir sürü hazır sistem var.herkes prestashop dan bahsediyor demişsiniz ve herkes hazır alıp kullanıyor demişsiniz.ben size script ismi vermedim.madem hazır istiyorsunuz siz seçin dedim. herkes hazır sistem kuruyor bende kurmasını biliyorum demişsiniz. ama burada hazır sistem isteyen sizsiniz. ben size kendim yazarım dedim o kadar profesyonele gerek yok dediniz.

    size yardımcı olmak açısından yazıyorum.siz sistemi kendiniz kurun.konunuzu editleyin ve sadece ssl kurup sanal pos entegre edicek birilerini arayın.

    bol şans
  • 15-09-2009, 20:27:18
    #12
    ilk konu mesajımı buraya alıntı yapıyorum arkadaşım sence herşey açık değilmi üst üste 2 defa sanal posu zaten üzerine basa basa söylemişim

    Alıntı
    basit bir eticaret sitesi yaptıracağım

    site ingilizce olucak ve ücretsiz herhangi bir e-ticaret scripti kullanılabilinir

    1 bankanın sanal posu kurulucak

    0 dan script yazmak için teklif yollamayın sadece sanal pos güvenlik kurulum vs için ücret istiyorum piyasadaki eticaret scriptleri kullanılabilir.

    teklifleri bekliyorum.
    şimdi arkadaşlar ben sizden even ücretsiz bir script istiyorum zaten söyledim.yani bunda bir vazgeçmişliğim yok.

    lakin ben sizden sanal pos entegresi vesaire hepsinide ayrıca istedim.

    ha teklif gelirse ücretsiz scripti sen kur ben sanalpos entegresi yaparım şu fiyata olur

    veya hepsini yaparım fiyat şudur bu şekildede olur sonuçta herhangi bir php scripti rahatça kurabilecek düzeyde bilgimiz mevcut.

    teklifleri bekliyorum şuan wolf isminde bir arkadaşla büyük düzeyde anlaşma sağladık ama tam olarak görüşemedik teklifleri hala değerlendiriyorum.
  • 15-09-2009, 20:31:00
    #13
    Üyeliği durduruldu
    presta kullan sistesinde destek al.
    para kazanmak için para harcamak lazım burası türkiye
  • 15-09-2009, 20:36:28
    #14
    değerli arkadaşım zaten işin ücreti veya herhangi bir konuda anlaşmamazlık yok

    talep nedir ?

    ücretsiz bir eticaret scripti kurulup sanal pos eklenicek ve sorunsuz teslim edilecek

    fiyat ise şu şu

    yani bana yazan kişilerin çoğu scripti kurup bırakırım mantığı ile yaklaştı.ssl zaten sahibi olduğum makinede openssl mevcutmuş.

    geriye bir sanal pos entegresi kalıyor.
  • 15-09-2009, 20:58:05
    #15
    Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    değerli arkadaşım zaten işin ücreti veya herhangi bir konuda anlaşmamazlık yok

    talep nedir ?

    ücretsiz bir eticaret scripti kurulup sanal pos eklenicek ve sorunsuz teslim edilecek

    fiyat ise şu şu

    yani bana yazan kişilerin çoğu scripti kurup bırakırım mantığı ile yaklaştı.ssl zaten sahibi olduğum makinede openssl mevcutmuş.

    geriye bir sanal pos entegresi kalıyor.
    bu arada bilgilendirmek açısından söylüyorum sanal pos ile ilgili bilginiz varmı.
    yani sanal posunuz varmı.

    çünkü bu çok hassas bir konu.banka pos vermeden önce sitenin en az 2 ay aktif olmasını normal sipariş olmasını vs vs durumları göz önünde bulunduruyor.yani siz başka bir yer için aldığınız sanal pos u burada kullanamazsınız.en azından yine bankayı bilgilendirmeniz gerekiyor.

    sistemi kurar kurmaz sanal pos entegresi olmayabilir çünkü banka hemen sanal pos maalesef vermiyor.bu da dipnot olarak aklınızda bulunsun.yani sistem tam çalışır olacak.banka inceleyecek.eksik kriterler varsa bunları size bildirecek yoksa size sanal pos verecek.ayrıca sanal pos almanız için en az 1 yıllık normal pos kullanmışlığınız olması gerekiyor yani mevcut bir pos hesabınızın olması gerekiyor.bu söylediğim şartlar bankaların çoğunda geçerli [garanti , akbank , denizbank , finansbank... ] bunlar benim bildiklerim.

    bu şartların dışında sanal pos veren bankayla henüz karşılaşmadım.yinede araştırmak lazım.yani kapıyı çalınca sanal pos alamıyorsunuz.
  • 16-09-2009, 00:15:13
    #16
    Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ssl zaten sahibi olduğum makinede openssl mevcutmuş.
    openssl apachenin https isteklerini işleyebilmesi için gerekli modüldür. sizin ayrıca ssl sertifikası almanız lazım.

    yeşil tarayıcı çubuklu olan ev sertifikası isterseniz yıllık 1300 dolardan başlar, sıradan bir verisign sertifikasını ise yıllık 50 dolar gibi bir fiyata bulabilirsiniz.
  • 16-09-2009, 01:48:47
    #17
    sanal pos direk gidip kendiniz alamıyorsunuz bazı firmaların aracılığı gerekiyor...
  • 16-09-2009, 01:52:56
    #18
    mcfearcombat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    sanal pos direk gidip kendiniz alamıyorsunuz bazı firmaların aracılığı gerekiyor...
    şahıs veya şirket olarak direk başvuruyorsunuz. bu işi yapan aracı firmalarda var ama direk alamıyorsunuz yazmışsınız.bankaya direk gidip alıyorsunuz. ayrıca yukarıda da belirttim sanal pos almak için en az 1 yıldır pos kullanıyor olmanız gerekiyor ve bu pos bir mevduat hesabına bağlı olması gerekiyor.

    arkadaş zaten bu konuda yabancı.lütfen yanlış ve eksik yönlendirmeyin.