Gwindor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamam güzelde işte bu işi yapıcak kişiler teklif verirken hiç detay vermiyor scripti kurar geçerim mantığında herkes onu bende yapıyorum.serverımda zaten open ssl kuruluymuş , sanırım şimdi tek bilinmesi gereken şey sanal pos masrafı ve modül olayları bilgisi olan varmı acaba.

lütfen bana fiyat verenler sitenin işler hale gelmesi durumunda çıkıcak fiyattan bahsetsinler arkadaşlar.
genelleme yapıyorsunuz ama bakın ilk pm yi ben attım ve düzgün açıklayıcı şekilde yazdım herşeyi.o zaman başlığı değiştirin.script kurulum demeyin.ssl kuracak sanal pos entegre edicek birisini arıyorum yazın ona göre teklif versinler. zaten hazır sistem istiyorum demiştiniz.piyasada bir sürü hazır sistem var.herkes prestashop dan bahsediyor demişsiniz ve herkes hazır alıp kullanıyor demişsiniz.ben size script ismi vermedim.madem hazır istiyorsunuz siz seçin dedim. herkes hazır sistem kuruyor bende kurmasını biliyorum demişsiniz. ama burada hazır sistem isteyen sizsiniz. ben size kendim yazarım dedim o kadar profesyonele gerek yok dediniz.

size yardımcı olmak açısından yazıyorum.siz sistemi kendiniz kurun.konunuzu editleyin ve sadece ssl kurup sanal pos entegre edicek birilerini arayın.

bol şans