Dijital ortamda hizmet sağlayan, firmamızda çalışmak üzere pazarlama danışmanları aranmaktadır.
Evden çalışma sistemi ile her gün düzenli 10:00 ila 18:00 aralığında vereceğimiz datalar üzerinden telefon araması ile görüşme yöntemiyle dijital yazılımlarımızın satışlarını gerçekleştirecektir.
Şartlarımız daha önce pazarlama alanında çalışma gerçekleştirmiş diksiyonu düzgün ve şart ve kurallar çerçevesinde çalışma ortamına uyum sağlayacak kişilerdir.
Kurallar:
1-) Pazarlama personeli hazırlanan diyalog metni çerçevesinde görüşme yapmak zorundadır.
2-) Pazarlama personeli hazırlanan diyalog metni haricine çıkmaması gerekmektedir.
3-) Pazarlama personeli günlük minimum 100 numara aramayı tamamlamış olması gerekmektedir.
4-) Pazarlama personeli günlük ay bazında hesaplandığında günlük minimum 1 hedefini tamamlamış olması gerekmektedir.
5-) Pazarlama personeli mücbir sebepler olmadığı sürece kesinlikle, pazartesi ve cumartesi günleri mesai saatleri aralığında işini terketmemesi gerekir ve acil gerektiren durumlarda haber vermesi gerekmektedir.
6-) Pazarlama personeli haftanın pazar günü izinlidir.
7-) Pazarlama personeli görüşmelerini sizlere sağlayacağımız bulut santral yani 0216lı numara üzerinden yapması gerekmektedir.
8-) Pazarlama personelinin, saygılı, dürüst, ve ticari ahlaki kurallarına uygun ve sınırlar ve kurallar dışına çıkmaması gerekir.
MAAŞ:
1-) Maaş sabit aylık 10.000₺ dir.
2-) Aylık olarak ödeme yapılmaktadır. Günlük veya Haftalık ödeme alma teklifinde bulunan kişilerin başvuruları reddedilecektir.
3-) Maaş ödemesi haricinde sigorta, yol, yemek gibi ekstra ücretler sağlanmamaktadır.
4-) Personelin mesai saatleri içerisinde çalışmadığı günler otomatik olarak gün bazında hakedişinden kesilir. Devamı halinde kişinin hakedişleri tamamen iptal olur ve kalıcı olarak uzaklaştırılır.
BAŞVURU SÜREÇLERİ:
1-) Kişinin pazarlama sektörüyle alakası tecrübesi olmakla zorunludur.
2-) Kişinin whatsapp üzerinden CV belgerini iletmesi zorunludur.
3-) Kişinin diğer koşulları sağladığında, size verilecek metin üzerinden deneme ses kaydı göndermesi zorunludur.
Pazarlama danişmanlari aranmaktadir - (evden çalişma)
16
●906
- 10-07-2023, 14:50:09Hocam istenilen iş için söylediğiniz para oldukça düşük olmuş. Hem tecrübeli istiyorsunuz hem kendi cihazlarını kullanacak hem yemek parası vermeyeceksiniz hem de asgari ücretin altında. Eğer kişi yapacağı satıştan yüzdelik pay almazsa çok düşük kalmış, gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
- 10-07-2023, 14:52:18
- 10-07-2023, 14:53:19Herhangi bir şirket veya ofiste çalışma zorunluluğu tutmuyoruz.ycanturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlıktada okunduğu gibi evden çalışma olarak belirtmiştim. Bu yüzden yemek parasınında ödenmesi gerektiğini düşünmüyorum.
Günümüz şartlarında ofis veya bir işyerine bağlı olarak çalışılmasındansa ev ortamında kendini daha rahat hissedebilecek bir ortam ile çalışma sağlanılabilir.
Ayrıca bunu yapan bir çok yeni annelerimiz, veya dışarıda çalışma imkanı olmayanlar için güzel bir rakam veriyorum. - 10-07-2023, 14:55:59Günümüz şartlarında 10.000₺ çok düşük paramı ?
Köle derken hitamlarınıza dikkat edin, ben 3.000-5.000₺ teklif etmedim size uygun olmayan bir iş için kesinlikle burada konuyu yorumlayarak başlığı kirletmenizi istemiyorum. Bu şekilde yorumlar rapor edilecektir. - 10-07-2023, 15:42:19Bence konuyu tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bulut santral hizmeti alanında yapılacak, faturaya yansıyan her hangi bir ücretlendirme söz konusu değil.feyzal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-07-2023, 15:55:13full time is ilani; evden calisma diye sosyal haklar yok, asgari ucretten dusuk ucret. ustune bir de madde eklenilmis utanmadan ki yarin bir gun rahat rahat cokebilsin calisanin emegine diye heralde.
ilk aklima gelen kategori modlari @BigSEO; @whitelotus;Alıntı
calisma kanununun haftalik mesaii saati, asgari ucret, fazla mesaii ucreti gibi konularinin tamamina muhalefet ediyor ilan. İlan acikca yasadisidir. İlgilenilmesi ve emek somurusune zemin olunmamasi gerektigi kanaatindeyim.

)