Hocam projeniz güzel ilanınız güzel ama ilanların üzerinde 1 adet filan yazmışsınız. 1 adet portakal mı 1 adet insan mı lazım?
1 kişi olarak yazılması gerekiyor. Büyük hata.
4 Çalışma Arkadaşı arıyoruz!
121
●33.502
- 17-04-2021, 23:31:43Taslak için gereklilikleri yazdığım tablodan arkadaşın anlayıp çıkardığı grafik görüntüsü o hocam çok güzel çalışma oldu ancak. Niyetin verdiği baş ağrısından ötürü göremedim mazur görün.mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 17-04-2021, 23:54:06Onu bunu bilmem de @YasinKose; kardeşi çok pozitif buldum. Konu içinde tavrı çok iyi. Diğer arızalı kısımlar her zaman olabilir. Personel alımında adet yazıldı diye herkes yüklenmiş, eleştiri dışında bir yüklenme olmuş gibi geldi bana. 10 tane çalışanım var derken tane demek kimseyi rahatsız etmiyor bugün ama alım esnasında 1 adet demek herkesi rahatsız etmiş. Kısmen sevindirici tabii. Remote/Fulltime olayı da yani bir derece, insan bir an yanlış algılayabilir, yanlış cevap verebilir, bazı konular canlı tutulmak için başlıkların özenle seçilmesi gibi bazı hatalar da özellikle yapılabilir. Bilmiyorum, şimdi Peak ile falan kıyaslamıyorum, ortamlar orada bulununca yaşanılabilir mi değil mi anlaşılır çünkü ancak ilana çıkma şekli ve ilan yürütme süreci oldukça başarılı göründü bana.
--
Ben de bir eleştiri eklemek istiyorum; sırf övme olmasın:
Dolgun maaş yazmanıza gerek yoktu yav; aradığınız özelliklerdeki birini piyasada elde tutmak (gözünü dılarıda, aklını freelanceda bırakmamak) için sağlanması gereken ücret ve ortam standartları aşağı yukarı belli
İlan sahibine de adaylara da başarılar dilerim.
