Onu bunu bilmem de @YasinKose; kardeşi çok pozitif buldum. Konu içinde tavrı çok iyi. Diğer arızalı kısımlar her zaman olabilir. Personel alımında adet yazıldı diye herkes yüklenmiş, eleştiri dışında bir yüklenme olmuş gibi geldi bana. 10 tane çalışanım var derken tane demek kimseyi rahatsız etmiyor bugün ama alım esnasında 1 adet demek herkesi rahatsız etmiş. Kısmen sevindirici tabii. Remote/Fulltime olayı da yani bir derece, insan bir an yanlış algılayabilir, yanlış cevap verebilir, bazı konular canlı tutulmak için başlıkların özenle seçilmesi gibi bazı hatalar da özellikle yapılabilir. Bilmiyorum, şimdi Peak ile falan kıyaslamıyorum, ortamlar orada bulununca yaşanılabilir mi değil mi anlaşılır çünkü ancak ilana çıkma şekli ve ilan yürütme süreci oldukça başarılı göründü bana.

--
Ben de bir eleştiri eklemek istiyorum; sırf övme olmasın:
Dolgun maaş yazmanıza gerek yoktu yav; aradığınız özelliklerdeki birini piyasada elde tutmak (gözünü dılarıda, aklını freelanceda bırakmamak) için sağlanması gereken ücret ve ortam standartları aşağı yukarı belli

İlan sahibine de adaylara da başarılar dilerim.