• 14-04-2015, 11:14:24
    #10
    İnsanlar calisacak sen ekmegini yicen kisaca. Boyle bir siteyi buradaki herkes acar farkin ne?

    Mobil cihazdan gönderildi.
  • 14-04-2015, 11:38:50
    #11
    detayları pm alabilir miyim ?
  • 14-04-2015, 16:23:03
    #12
    GlobalError adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    İnsanlar calisacak sen ekmegini yicen kisaca. Boyle bir siteyi buradaki herkes acar farkin ne?

    Mobil cihazdan gönderildi.
    Katiliyorum [emoji122]
  • 15-04-2015, 03:44:33
    #13
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Pm alabilirmiyim lutfen

    bilenesor
  • 15-04-2015, 10:25:51
    #14
    Konuya abuk sabuk mesajlar yazıp konuyu baltalamaya çalışanlara cevap dahi yazma gereği duymuyorum. Biz konuda da belirttiğim gibi bir takim imkanlara sahibiz ve bu imkanları bizimle çalışacak olan tüm ekip arkadaşlarımızla paylaşmak istiyoruz.

    P.M isteyen arkadaşlar da lütfen istemesin. Konu gayet net açık. Eğer ki böyle bir projede yer almak istiyorsanız kendinizi ve yapacağınız işi anlatır kısa bi mesaj atmanız yeterli olur.

    Biz editörlük alanında başarılı takım arkadaşları arıyoruz. (başka kategoriler de olur, p.m atan arkadaşları not alıyorum. Fakat öncelik editörlük)

    Sevgiler,
  • 16-04-2015, 10:42:50
    #15
    Site neresi?
  • 16-04-2015, 23:21:16
    #16
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    pm bile istemenin yasak olduğu bir kuruluşta çalışmak kim istemez ki!
    bu gidişle haftaya ps4lü nintendolu led tvli atvli ofisi açarız, beni de alın, bu vaatlerle piyasadan ucuza çalışmak isterim, hatta ücreti de sormam, para ne ki? çünkü bu devirde böyle bir site açmayı bilen kişi sayısı çok az.
  • 16-04-2015, 23:24:16
    #17
    Platin üye
    İstanbul'da yaşama olayı dışında diğer konularda sıkıntı yok. Geldiğimde burada kazandığımdan daha fazlasını sunacak ise o zaman İstanbul'da yaşamakta sıkıntı değil.

    Detay alabilirsek sevinirim.
  • 17-04-2015, 00:55:28
    #18
    Arkadaşlar,

    İlanı açan kişi ile çalıştım. Aslında ben kendisinden son derece memnundum. Kendisi de benden memnun kaldı ancak işlerim günlük düzenli olarak içerik girişine el vermiyor.

    Arkadaş yaptırdığı işin karşılığını R10 un belirlediği alt limitlerde zaten ödüyor. Gününde ödüyor.

    Limitler dahilinde ödediği ve buna karşın gönlünden daha fazla ödemek geçtiği, hayalindeki bir sistemi paylaştığı için neden böyle yorum yapıyorsunuz ?

    Bugüne kadar arkadaştan alacağı olan, alamayan, bana iş yaptırdı değerinin altında para verdi diyen var mı?

    Yok. Varsa da söylesin neyse tutarı ben ödeyeceğim. Bilmeden ne diye kalkıp yorum yapıyorsunuz boşuna ?

    Arkadaşın istediği şartları taşıyor musun ? - Taşıyorsan görüşürsün. İşinize gelmiyorsa çalışmazsınız. Nedir bu sizde birilerini karalama çabası anlamıyorum.

    Ayrıca belirteyim, ilan sahibinin vaatlerini gerçekleştirebilecek vizyonu da - imkanı da vardır. İleride sıkıntı yaşar dediklerini yapar - yapamaz orasını bilemem. Bugünden bahsediyorsak dediklerini yapabilecek şekilde bir insan. Sözüne de sadıktır. Ne konuşmuşsa, ağzından ne çıkmışsa yapmıştır.