• 04-01-2022, 00:51:02
    #37
    Bu ne biçim bir dil yahu?
  • 04-01-2022, 00:52:42
    #38
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    aa tesadüfe bak banlanan adamla soyadın da aynı =) bir de gavura kızmış oruç bozuyor benim yüzümden konu kapanıyor. pokemone bak sen ya ne kadar kırıldım.
    üstelik @Videocuyum; ile aynı numarayı kullanıyorsunuz bak bak kesin hat boşa düştü sen aldın sen bayansın neticede, asla bağınız yok.
    burada da 10 liraya iş yapan kardeşim passata binen adama yardımcı olmaya çalışıyor. insanların şu iyi niyetini yerle bir ettiğiniz için toplumdan bile dışlanmanız gerek sizin.
    geceye bir şarkı bırakayım dinleyin kendinize gelin

    https://www.youtube.com/watch?v=gMK-2niNs0A
    Bu cocuk senin nabali senin boynuna tammmı en büyük Bedduami sana ediyorum
    lütfen bu arkadaşa admin gerekeni yapsın ve benim eşim ismaile bu laflarida sana yedirmem terbiyesiz allahından bul tmmmı ?? Bu minik cocugumun en büyük nabaili günahini aldın ahirette görüşürüz….
  • 04-01-2022, 00:57:53
    #39
    karıştırıyorsunuz terbiyesiz olan ben değilim,
    https://www.r10.net/cozumlenmis-sika...ayetciyim.html
    https://www.r10.net/ban-cezasi-sorun...u-acmayin.html

    bi hatırlayın bakalım neden banlanmışsınız, hak, adalet, vebal ? bu alemde her şeyin bir bedeli olur ve genelde sevdiklerimizden çıkar.
    bu aralar hep ahiretliğiz görüşelim istediğin bedduayı edebilirsin üyelik banlanmayacak olsa ne güzel dualar alırdık =)
    nasip