• 16-05-2013, 20:20:42
    #37
    Malatya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler Furkan,
    Hepsini izledim. İlk 3 derste ses gerçekten de felaketti, ses sondayken bile anlaşılmıyordu. Kızdım, sinirlendim. Sonraki videoda gidip mikrofon aldığını, dersi de 3. çekişin olduğunu duydum, kendimden utandım. Hayır aynısı geçen benim de başıma geldi. Bir sitem var, biri faceden mesaj atmış, tanımıyorum. Arkadaşımın arkadaşı. Birader android uygulaması niye yapmıyorsun, yap da siteye girelim diye azarlamış neredeyse

    Sözün özü, ben de sen de dahil insanımız bir garip. Fayda görüp teşekkür edeceği yerde üste bir de kızıyor. Kusuruma bakma, eline diline sağlık
    Est. hocam her işin sorunları olabiliyor. Yani ben aslında birinci dersi sırf canım sıkıldı diye çektim fakat öğrenmek isteyenleri gördükçe devam ettirmeye karar verdim. Belli bir yerden sonrada daha iyi bir mikrofon alma gereksinimi duydum ki zaten o dersi 3 kere çekmem benim için çok büyük bir zaman kaybı olmuştu. Uzun süredir yeni ders yayınlamadım ama devam ettirmeyi düşünüyorum.

    Konu seçmekte biraz sıkıntı yaşıyorum açıkcası, psd to css tarzında daha da zorlaştırarak anlatmaya devam mı edeyim yoksa teknik bilgi vs. mi vereyim bilemedim. Tavsiyelerinize açığım doğrusu.
  • 17-05-2013, 13:39:31
    #38
    Hocam siz bilirsiniz tabiki. Daha zor ve karışık psd dökümleri de faydalı olacaktır psd'den ya da statik tasarımdan wordpress e döküm de. İkisini birleştire de bilirsiniz. Blog için olan dersiniz çok faydalıydı mesela. İkisini birleştirip karışık ve güzel bir tasarımı wordpress yapabilirsiniz. Bu tabiki zaman alacaktır ama güzel bir tema yapıp dağıtırsanız, nasıl yapıldığını da anlatırsanız eminim bu temayla sietnize de birçok ziyaretçi çekebilirsiniz.
  • 17-05-2013, 20:36:41
    #39
    Çok teşekkürler, çok faydasını gördüm. Ayrıca @Malatya katılıyorum.
  • 05-06-2013, 18:59:18
    #40
    Derslerinizden sadece 1. dersi izleyebildim. dinleme imkanım yoktu. sese laf atan arkadaşlar birde sessiz dinlesinler bakalım Dersler için teşekkürler. hepsini tek tek izleyip uygulayacağım inşAllah.
    .öneri olaraksa şöyle kompozisyonu geniş, karışık bir psd yi wordpress'e uyarlama dersi yapsanız çok makbule geçecektir.
  • 05-06-2013, 23:40:33
    #41
    higuita adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Derslerinizden sadece 1. dersi izleyebildim. dinleme imkanım yoktu. sese laf atan arkadaşlar birde sessiz dinlesinler bakalım Dersler için teşekkürler. hepsini tek tek izleyip uygulayacağım inşAllah.
    .öneri olaraksa şöyle kompozisyonu geniş, karışık bir psd yi wordpress'e uyarlama dersi yapsanız çok makbule geçecektir.
    İzlediğiniz için teşekkürler. Wordpress'e uyarlama konusuna gelince entegre bilgim pek yok. Amatör olarak denemiştim uzman değilim. Bu yüzden anlatma konusunda da sıkıntı yaşarım diye düşünüyorum. Kendimi o alanda geliştirirsem onun ayrı dersini çekebilirim.
  • 06-08-2013, 01:47:57
    #42
    Videoların şimdilik sadece ilkini izledim ama emin ol DVD kitaplarında kendini hoca diye tanıtan ve anlatanlardan daha iyi ve açıklayıcı olmuş tebrik ederim.
  • 09-09-2013, 21:49:49
    #43
    emeğine sağlık güzel anlatım olmuş
  • 08-10-2013, 15:18:09
    #44
    İlk css öğrenirken çok faydası olmuştu. Güzel anlatım emeğine sağlık kardeşim.
  • 08-10-2013, 15:22:11
    #45
    emegin için teşekkürler.