Teşekkürler Furkan,
Hepsini izledim. İlk 3 derste ses gerçekten de felaketti, ses sondayken bile anlaşılmıyordu. Kızdım, sinirlendim. Sonraki videoda gidip mikrofon aldığını, dersi de 3. çekişin olduğunu duydum, kendimden utandım. Hayır aynısı geçen benim de başıma geldi. Bir sitem var, biri faceden mesaj atmış, tanımıyorum. Arkadaşımın arkadaşı. Birader android uygulaması niye yapmıyorsun, yap da siteye girelim diye azarlamış neredeyse
Sözün özü, ben de sen de dahil insanımız bir garip. Fayda görüp teşekkür edeceği yerde üste bir de kızıyor. Kusuruma bakma, eline diline sağlık
Est. hocam her işin sorunları olabiliyor. Yani ben aslında birinci dersi sırf canım sıkıldı diye çektim fakat öğrenmek isteyenleri gördükçe devam ettirmeye karar verdim. Belli bir yerden sonrada daha iyi bir mikrofon alma gereksinimi duydum ki zaten o dersi 3 kere çekmem benim için çok büyük bir zaman kaybı olmuştu. Uzun süredir yeni ders yayınlamadım ama devam ettirmeyi düşünüyorum.
Konu seçmekte biraz sıkıntı yaşıyorum açıkcası, psd to css tarzında daha da zorlaştırarak anlatmaya devam mı edeyim yoksa teknik bilgi vs. mi vereyim bilemedim. Tavsiyelerinize açığım doğrusu.