• 30-09-2012, 00:22:33
    Gerçekten tutarsızlığın bukadarına pes diyorum.Yarın bir balkası şikayet konusu açar haklı olarak,bunlar gene lisansları iptal ederler milleti oyum oyum oynatırlar.

    Bence gerçekten bilik bir firmadan 1 dolar fazla dahi olsa almakta fayda görüyorum.Bu adamın ipi ile ticaret yapılmaz arkadaşlar.

    Bence uzak durmakta fayda görüyorum.
  • 30-09-2012, 01:42:37
    Aramızdan ayrılanlar...
    benim anlamadığım olay şu saat 22:00 civarında tickette ayın 10 una kadar lisansınız aktif edilmiştir diye bildiğim gelmiş fakat lisansım dünden beri pasif dün http://www.ndchost.com/ sitesinden yetkiliye ulaşıp lisansı aktif ettirdim fakat bugün lisans pasif durumda gerçekten yapılan çok büyük bir ayıp vede sorumsuzluk .
  • 01-10-2012, 03:13:42
    "CMSsonic" in her harfleriyle güzel kelimeler olusturmak gerek
  • 01-10-2012, 03:35:32
    Üyeliği durduruldu
    caqlayan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    iyilik yaptigini saniyodur bide simdi
    Kustum oynamiyorum dedi gitti sonra gel hadi gel aglama al oyna dedi 5 yasindaki kuzenim de aynisi
    Benide güldürdünya Rabbimde seni güldürsün
  • 01-10-2012, 04:13:02
    ilgili kişiyle bir alışverişim olmadı ama satış yapmayı durdurabilir yada sonrasında satış yapmaya bilir kararında saygı duymak gerek ama pat diye durdurması lisanların kaaptılıp tekrardan açılması sonucu maduriyetlerin yaşanması kötü olmuş, büyük müktarda prejtij kaybına yol açar ticaret yapanlara ,, umarım kısa zamanda olumlu sonuçların.. bu saatten sonra nasıl toparlanır bilinmez..
  • 02-10-2012, 01:54:01
    Hakan bey ben ömer bilgin r10 üyeliğim geri alamadığım için eski hesabımdan yaızyorum.

    Açıkçası buraya kadar okudum mesajları uygulamada bilmediğim bazı şeyleri de öğrenmiş oldum. Şuan benim açık 4 faturam görünüyor fakat ben bunları nasılsa iptal olur diye ellememiştim çünkü eskiden öyle oluyordu. sonra ne oldu bilmiyorum sistem değişti. bi baktım kapanması gereken lisans kapanmamış süresi geçtiği için de ayıp olmasın diye ödeyip başka sunucuya yönlendirdim.

    Ozaman bir hata olduğunu vs düşünerek çok ciddiye almamıştım. Şuan bizim yıllık vds lisansımız var oda durdurulmuş ben bunu anlayamadım.

    Ticket de attım ama sanırım yoğunluktan bakamıyor arkadaşlar. r10 da konuyu görünce bi yazayım dedim.

    Şimdi biz uzatmak istemediğimiz 4 faturadan sebep yıllık cpanel lisansımızdan mı olduk?

    Öyleyse canınız sağolsun problem yok. Fakat inanın bende şaşkınlık içerisinde izliyorum olanları gayet düzenli, ve mükemmel denilebilecek yapıda olan bir firma nasıl birden bire bukadar dağııldı ben anlayamıyorum.

    Ayrıca faturalarımın ödenmeme sebebi birazda şudur. Sizin sisteminizde meydana gelen bazı arzıalar var cronjobların çalışmadığını fatuaraların zamaında çıkmadığını 1 gün içeriisnde 3-4 fatura çıkıp aynı gün içeriisnde de suspend edildiğini de gördüm çünki.

    Ha bizimde hatalarımız eksiklerimiz vardır belki ama tek kusurlu biz değiliz bana göre.

    Bunu bir kötüleme, hakaret olarak algılamayınız. Ben hakan beyden çok memnunum. Fakat her ne oldu bilemiyorum son 1-2 ayda firmada çok değişik şeyler yaşanıyor bunun sadece Türkiyeyle alakalı olması da ilginçtir.

    Umarım herşey düzelir.
    İyi çalışmalar dileirm.

    CMSsonic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba
    Tesekürler ilginiz icin

    Artik gün gün bunlarla ugrasmaktansa cpanel lisanslarini Tamamen durdurmaya karar verdik, bu konuda kullanicilara toplu email gönderilmistir. her lisansda 50 cent kar edilecek diye kisisel hakaretlere magruz kalamayiz, bu sekilde yazismalar ve hakaretler ( Simdi diyecek bazilari gene türk düsmani ) sadece turkiyeden verilen siparislerden geldigi icin avrupadaki müsterilere email gönderilmemistir.

    Simdiden verilmis sorunlar icin özür diler, bizden bugüne kadar hizmet alan tüm müsterilere tesekür ederiz. LÜTFEN YENI SIPARIS VERMEYIN YADA LISANSLARINZI UZATMAYIN HIC BIR SEKILDE ACILMIYCAKTIR; YENILEME YAPILMIYCAKTIR;

    Saygilarimizla
  • 02-10-2012, 18:12:13
    Bayiileriyle görüştüm olanlardan ana merkezin haberi yokmuş cmslicense başındaki kafasına göre takılmış cumadan beri ulaşamıyorlarmış.
  • 02-10-2012, 23:34:08
    Aramızdan ayrılanlar...
    benimde 1 adet lisansım pasif bende ulaşamıyorum kendilerine allah sonlarını hayır etsin inşallah .
    Axerhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bayiileriyle görüştüm olanlardan ana merkezin haberi yokmuş cmslicense başındaki kafasına göre takılmış cumadan beri ulaşamıyorlarmış.
  • 04-10-2012, 02:25:43
    Üyeliği durduruldu
    Anıl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Her iki tarafı da kesinlikle tanımam. Müdâhil olan yöneticide ben değilim. Ama bu yazışmaların bu şekilde devam etmesine izin vermem de söz konusu olamaz.



    Konuya ilişkin yazmak istediklerinizi cezanız bittiğinde gelir yazarsınız, ilk ilgilenen arkadaş detaylandırıp neticeye kavuşturur. Ve fakat hiçbirimiz sizin küfürlerinizi okumak veya argo kullanımlarınızı takip edip temizlemek zorunda değiliz.
    Şimdi sana cvp veriyorum anıl bey

    Sen haklı bir konumdaki adamı banla kafana göre,millet ile dalga geçer gibi sudan bahaneler ile yalan dolan ile ödeme yapmayan kafasına göre hareket eden,istediği zaman lisans açan istediği zaman kapatan,istediği zaman türklere paypalı açan istediği zaman kapatan bir dengesiz soytarıyı banlama.

    anıl bey peki neden banladı bizi,argo konuşuyormuşuz,adam göz göre göre ödeme yapmayacak,göz göre göre paranın üzerine yatacak bende sesiz kalacam öylemi.

    Kaldıki ben adama ne demiş oku bakalım. namusunamı küfür etmişim,ben ahlaksızlık yapıyorsunuz demişim,düzenbazlık yapıyorsunuz demişim,paypal dekontumuzu yayınlamış ya lisansımızı aktif edin ya geri iade ödeme demişim.

    şimdi soruyorum.. Bu adam ahlaksız ticaret yapıyorumu,Bu adam şerefsizlik yapmıyormu,bu adam düzenbaz değilmi,Bu adam top gibi ben ve benim gibi onlarca insanla oynamıyormu,Ben bu adamın yedi ceddi ..... yapsam hak değilmi.

    bu adam bukadar şikayet edildiği halde,bukadar insan bunun delilleri ile dile getirip şikayet ettiği halde.. hala daha banlamaya gücünüz yetmiyor.

    neyse anıl bey ben biraz daha konuşursam coşa gelirim. Zaten tadı tuzu kaçmış önemlide değil doğrusu..

    Unutmadan : ben konu açtım birkaç arkadaş hariç bu konuya yazanlardan ses çıkmıyordu.. Nasıl canınız yanınca feryat etmeye başladınız.

    Bu konuda yazan hiçbirinizin hakan denilenen adamla benim kadar samimiyeti yoktur.Ben biryıldır lisans alıyorum,Buzamana kadar müşteri tarafından ödenen lisanslar hep açıldı ödenmeyenler kapalı kaldı.

    Sorun ne biliyormusunuz benle takışmasının sebebi,Bir arkadaş şikayet konusu açmıştı ve o açtığı konuda bende vicdanen arkadaşı haklı buldum,Bu hakan denilen soytarının agırına gitti,

    Bende diyebilirdim yahu adamla aram iyi,adam bir dediğimi ikiletmiyor,ama demedim,çünki konuyu açan arkadaş haklı idi.

    olay bundan ibarettir...

    saygılarımla