Anıl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her iki tarafı da kesinlikle tanımam. Müdâhil olan yöneticide ben değilim. Ama bu yazışmaların bu şekilde devam etmesine izin vermem de söz konusu olamaz.

Konuya ilişkin yazmak istediklerinizi cezanız bittiğinde gelir yazarsınız, ilk ilgilenen arkadaş detaylandırıp neticeye kavuşturur. Ve fakat hiçbirimiz sizin küfürlerinizi okumak veya argo kullanımlarınızı takip edip temizlemek zorunda değiliz.
Şimdi sana cvp veriyorum anıl bey

Sen haklı bir konumdaki adamı banla kafana göre,millet ile dalga geçer gibi sudan bahaneler ile yalan dolan ile ödeme yapmayan kafasına göre hareket eden,istediği zaman lisans açan istediği zaman kapatan,istediği zaman türklere paypalı açan istediği zaman kapatan bir dengesiz soytarıyı banlama.

anıl bey peki neden banladı bizi,argo konuşuyormuşuz,adam göz göre göre ödeme yapmayacak,göz göre göre paranın üzerine yatacak bende sesiz kalacam öylemi.

Kaldıki ben adama ne demiş oku bakalım. namusunamı küfür etmişim,ben ahlaksızlık yapıyorsunuz demişim,düzenbazlık yapıyorsunuz demişim,paypal dekontumuzu yayınlamış ya lisansımızı aktif edin ya geri iade ödeme demişim.

şimdi soruyorum.. Bu adam ahlaksız ticaret yapıyorumu,Bu adam şerefsizlik yapmıyormu,bu adam düzenbaz değilmi,Bu adam top gibi ben ve benim gibi onlarca insanla oynamıyormu,Ben bu adamın yedi ceddi ..... yapsam hak değilmi.

bu adam bukadar şikayet edildiği halde,bukadar insan bunun delilleri ile dile getirip şikayet ettiği halde.. hala daha banlamaya gücünüz yetmiyor.

neyse anıl bey ben biraz daha konuşursam coşa gelirim. Zaten tadı tuzu kaçmış önemlide değil doğrusu..

Unutmadan : ben konu açtım birkaç arkadaş hariç bu konuya yazanlardan ses çıkmıyordu.. Nasıl canınız yanınca feryat etmeye başladınız.

Bu konuda yazan hiçbirinizin hakan denilenen adamla benim kadar samimiyeti yoktur.Ben biryıldır lisans alıyorum,Buzamana kadar müşteri tarafından ödenen lisanslar hep açıldı ödenmeyenler kapalı kaldı.

Sorun ne biliyormusunuz benle takışmasının sebebi,Bir arkadaş şikayet konusu açmıştı ve o açtığı konuda bende vicdanen arkadaşı haklı buldum,Bu hakan denilen soytarının agırına gitti,

Bende diyebilirdim yahu adamla aram iyi,adam bir dediğimi ikiletmiyor,ama demedim,çünki konuyu açan arkadaş haklı idi.

olay bundan ibarettir...

saygılarımla