benimde baya bir alan adım var kk. ile alıyorum anında açılıyor ve dns değişiklikleri inanılmaz kendiminde direktiden bayiliğim var domainin dnsini değiştiriyorum yarım saat bekliyorum bazen dahada uzun ama isimtescilde değiştiriyorum internet geçmişimi temizliyorum dns değişikliği olmuş.
İsim tescilin sorun çıkarağını sanmıyorum desteklerine gelince hiç destek telebi açmak için sorunum olmadı işallahda olmaz.
isimtescil hep böylemidir?
30
●1.599
- 23-06-2007, 00:10:56Üyeliği durdurulduİsimtescil den mutlu bir insan.sunucubs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vallahi aslında bende pek sorun yaşamıyordum son 10 tescil e kadar ama şimdi çok sorun olıyor gerçekten,bunları goz ardı edemem.İnş sende ayen devam eder. 
Not: Sen 2 dakika msn e gelsene.
- 23-06-2007, 15:02:37Üyeliği durdurulduAma adamlarda alacağız diye iddia ediyorlar. 48 saati geçti sparişi verdiğim zamandan. ödemenin üzerinden 48 saat geçmesine de (bildirim ve onay) 2 saat ya var ya yok şu an. Ama alan adı hala açılmadı. Kızmayı bırak rezilliğe koşuyoruz gibi oluyor. Ben siteyi teslim edip paramı almak istiyorum abi. Tanıtım firmasına kafa tuttum site yüzünden. Boru değil. Adamlar reklam ve tanıtım firması yani.gmail83 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-06-2007, 01:33:20Üyeliği durduruldubu .ru alan adı beni çıldırtacak abi. kafayı yedim yiycem resmen. hosting i ayarladık alan adı tamam.. ama bir türlü açılmıyor site, ftp çalışmıyor. dns lere bakıyorum sorun yok gözüküyor. ne oluyor anlamadım ki!!! biri birşeyler söylesin lütfen.
Vallahi aslında bende pek sorun yaşamıyordum son 10 tescil e kadar ama şimdi çok sorun olıyor gerçekten,bunları goz ardı edemem.İnş sende ayen devam eder.
