Ofis telefonlarınız yanıt vermedı kaan bey haksızmıyım ? googlede search yaparak cep telınızı buldumda ulaştım sıze. cevap vermedıgınzıden dolayı kapanan ticketlarım var farkındasınız dımı bunun istanbul dısındaydım deyipde benim sineye cektıgım tıcketlar. 1hafta cevap vermeyınce otomatık kapanıyo demıstınız.
kaan bey olayın başında dursaydı yada başında durucak birini yetkilendirseydı bu problem 1gunde halledilirdi. Aksamdan aksama ticketlara bakıp dc ile mailleşirse bu olay bu kadar uzar burada alakasızlık ilgisizlik devreye girer bunu söleyınce kabullenmesende kendisinin sucudur bu. BU kadar süre magdur edilmez bu kadar ufak sorundan dolayı müşteri.
KLavyehosting ve Leaseweb Sitemim size
32
●1.276
- 04-06-2009, 14:24:36Üyeliği durduruldu
- 04-06-2009, 14:29:24Üyeliği durdurulduleaseweb 24 saatte de ticket yanıtlar 48 saattede 30 dk da 2-3 saattede size daha hala olayı kavratamadım herhalde Barış Bey. Ben hiç bir şekilde boşlamadım leasewebden mailleri bekleyip geldikten sonra ona göre yanıtımı ilettim. Daha hala uzatıp duruyorsunuz olay benim elimde olsa ben ne diye bu kadar bekliyeyim. Sabah 5-6 ya kadar neden sabahlıyım iş bende bitiyorsa 2 dk da halledip gider yatağıma yatardım ki 3-4 gündür hastane köşelerinde uykusuz kalıp ayakta bekledim bu yatağa yatma fırsatını hiç kaçırmazdım. Ben söyleyeceklerimi söyledim gerisi okuyucuların takdiri.
- 04-06-2009, 14:35:57Üyeliği durdurulduSerkan Alican Bize bağlı birisi değil sadece zor günlerimde yardımcı oluyor. Onu klavyehosting veya Layervps çalışanı gibi açıklamıyalım. Tüm işlerle tek başıma ben ilgilenmekteyim.KaliteNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-06-2009, 14:36:43Üyeliği durduruldukaan bey sölediklerinizde mantıklı bır acıklama yok siz gunduzlerı işiniz oldugunuzdan pc başında degildiniz ve sorunla gunduz ilgilenemediniz akşamdan akşama gelip datacentera mail attınız iş bu yuzden bu kadar uzadı bende size bunu anlatmaya calısıyorum eger gunduzlerıde ilgilenseydınız bu böyle olmazdı. gece mail atıp ertesı gece okursanız bu iş böyle olur kendinizde soluyorsunuz gunduzlerı hastahanedeydım diye.Ben size anlatamıyorum galiba yada söylediklerimi cımbızlıyorsunuz.
- 04-06-2009, 14:40:37Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.kaan telefonlada konuştuk seninle inşallah ALLAH en yakın zamanda acil şifalar verir.
destek konusundada daha öncede başka bir konudada belirttim destek konusunda elinden geleni yaptığına kalben inanıyorum ancak bazen onun elinde olmayan sebeblerden dolayı böle uzun sürecli günler gecebiliyor demekki oda esas datacenter'in acizliği, konuyu acan arkadaşda haklı herkez haklı ne diyebilirimki.
umarım en kısa sürede çözüm bulursunuz ancak olayda büyük bir rahatsızlık oldugu icin daha sabırlı olsak fayda var diye düşünüyorum. - 04-06-2009, 14:48:12Üyeliği durdurulduarkadaşlar olaylara duygusal bakıp hak vermek ne kadar kolay degil mi? Bu sürecte müşterilerimin ve benım zor duruma düşmem,benden ayrılanların olması,guven kaybı bunlar çok basit şeyler degil mi? yeterli alaka gösterilmediginden bunlar oluyor efendiler. Eger üzerine düşülseydı bu işin çok çok kısa zamanda halledilirdi gündüz kendi işlerini halledip gece mail atıyorsa dc ye kusura bakmasın kımse burada.
- 04-06-2009, 14:53:38Üyeliği durduruldusiz kaan beyin arkadaşı oldugundan hak veriyorsunz hocam duygularınızla yorum yapacaksanız lütfen yorumda bulunmayın suçlu olanı korumak suça ortalık etmektir.
- 04-06-2009, 15:13:07Üyeliği durduruldureseller_bayisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Doğru Yan Gelip Yatıyoruz Kendi şahsi işlerimiz ile uğraşıyoruz sizin sorunlar için leaseweb'e Gecenin köründe mail yazıyoruz. Barış Bey son defa diyorum ben üstüme düşen tüm sorumluluğu yerine getirdim olayın gecikmesi benim sorunum değil. 02/06/2009 akşamı sorunu yaşadınız sorun sabah saatlerine sarktı mesai saati olmadığı için ve 03/06/2009 günü yazısmalarla geçirdim. Ki gece yarısı sabaha kadar sorunu tespit vs için uğraştım. 03/06/2009-04/06/2009 arası 24 saat cevap alamadıgınızı söylemiştiniz ben gerekli açıklamalarımı yaptım. 04/09/2009 sabahı da size yeni ip adreslerinizi gönderdim. Gerisi size kalmış
Saygılarımla
