reseller_bayisi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşlar olaylara duygusal bakıp hak vermek ne kadar kolay degil mi? Bu sürecte müşterilerimin ve benım zor duruma düşmem,benden ayrılanların olması,guven kaybı bunlar çok basit şeyler degil mi? yeterli alaka gösterilmediginden bunlar oluyor efendiler. Eger üzerine düşülseydı bu işin çok çok kısa zamanda halledilirdi gündüz kendi işlerini halledip gece mail atıyorsa dc ye kusura bakmasın kımse burada.

Doğru Yan Gelip Yatıyoruz Kendi şahsi işlerimiz ile uğraşıyoruz sizin sorunlar için leaseweb'e Gecenin köründe mail yazıyoruz. Barış Bey son defa diyorum ben üstüme düşen tüm sorumluluğu yerine getirdim olayın gecikmesi benim sorunum değil. 02/06/2009 akşamı sorunu yaşadınız sorun sabah saatlerine sarktı mesai saati olmadığı için ve 03/06/2009 günü yazısmalarla geçirdim. Ki gece yarısı sabaha kadar sorunu tespit vs için uğraştım. 03/06/2009-04/06/2009 arası 24 saat cevap alamadıgınızı söylemiştiniz ben gerekli açıklamalarımı yaptım. 04/09/2009 sabahı da size yeni ip adreslerinizi gönderdim. Gerisi size kalmış

Saygılarımla