Merhaba,
Ekran Kartlı Sunucu Destek ekibimiz saat 12:00-00:00 arasında hizmet sunmaktadır. Ancak sizin bahsettiğiniz gibi, ekip arkadaşımız insiyatif kullanarak saat 06:00'da yardımcı olmuş, bu konuda memnuniyetinizi sağlamıştır.
Satış öncesi destek birimlerimiz konusunda yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı üzgünüz. Müşterilerimizin taleplerini hızlı ve verimli bir şekilde karşılamak için elimizden geleni yapmaktayız. Fakat satış öncesi destek ekibimiz maalesef sizlere teknik destek alanında yardımcı olamaz efendim. Tarafınıza bu durumu daha önceden bir çok kez belirttik.
Hizmetinizde, müşteri paneliniz üzerinden açılan destek taleplerine mesai saatleri içinde dakikalar içinde yanıt verilmiştir. Olası istisnaların dahi etkisini minimize etmek için çaba gösteriyoruz.
Konu sahibine sunmuş olduğumuz hizmetin eksiksiz ve sorunsuz olduğundan emin olabilirsiniz. Açılan taleplerine tüm ihtiyaçlarına yönelik özenle ve titizlikle cevap verilmiştir.
Müşterilerimize olan bağlılığımızı ve müşteri memnuniyetine olan hassasiyetimizi korumak için çalışmaya devam edeceğiz. Her türlü geri bildiriminizi değerlendirerek hizmet kalitemizi daha da yükseltmeyi hedefliyoruz.
Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Awm Bilişim Hizmetleri
@awmbilisim adlı üyeden şikayetçiyim.
29
●2.536
- 21-07-2023, 01:30:12
- 21-07-2023, 15:56:06Serverin ekran kartlı olması ile bağlanmıyor olması bağlantısı nedir ? sunucuya aldıktan 5 dk sonra bağlantı gitti çalışanlar bakıp müşterinin sunucusuna bağlanmıyor aa bu ekran kartlı sunucu bunun bağlantı problemini çözmeyelim mi diyor?
12:00-00:00 mesai saatlerinde bize 2 de dönülüyor anca firmayı darlayınca dönülüyor ki zaten çözülmüyor.
Firmanın bahsettiği gibi titizlik vesayre hiç birşey yoktur.
Hayatımda çalışmaktan en mutsuz olduğum ve hiç bir kimsenin çalışmasını istemediğim tek firma kendileri.
haklarımın korunmasını ve tarafıma iade yapılmasını bu tarz müşteri memnuniyetsizliklerinin yaşanmaması adına yönetim ekibinin uygun gördüğü cezayı satıcı firmaya uygulamasını talep ediyorum. - 21-07-2023, 17:25:55
- 21-07-2023, 17:56:36AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Müşterimizin siparişini 19.07.2023 tarihinde saat 02:50'de almış bulunmaktayız. Ekran kartı destek ekibimiz, belirli saatler arasında hizmet vermektedir ve diğer alanlarla ilgilenen ekiplerimiz ekran kartı sistemleri kompleks olduğu için ve yetki alanları dışarısında olduğu için maalesef mesai saatleri dışında yanıt sağlayamamıştır. Ancak, 19.07.2023 tarihinde saat 03:06'da hizmeti teslim etmiş bulunmaktayız.
Fakat, 19.07.2023 tarihinde saat 03:17'de müşterimizin bir sorun yaşadığını görmüş ve hemen mesai saatleri içinde yanıt vererek çözüm sağlamış bulunmaktayız. Aynı gün içinde hizmetle ilgili tüm sorunları çözmüş olmamıza rağmen, müşterimiz şikayet konusu açmıştır.
Hizmeti çalışır halde teslim ettiğimiz ve müşterimizin yaşadığı sorunları da destek talebi açarak çözüme ulaştırdığımızı belirtmek isteriz. Müşterimiz, yaşanan sorunları dile getirerek hizmetin sağlanmadığı izlenimi vermektedir, ancak bu hususta yanlış bir algı oluşmuş görünmektedir.
@AprilSoft;, müşterimize hizmeti sağladık ve yaşadığı sorunları da yoğunluk kaynaklı gecikme nedeniyle mesai saatleri başladıktan bir süre sonra çözüme kavuşturduk. Yaşanan gecikmelerin yoğunluk kaynaklı olduğunu belirtmek ister ve bütün müşterilerimizden bu tür gecikmeler için özür dileriz.
Saygılarımızla,
Awm Bilişim Hizmetleri - 21-07-2023, 18:30:19AprilSoft adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Firma yalan söylemekte arkadaşlar 14:20 de cevap verdiler ve ben bu arkadaşları canlı destek ve whatsapp üzerinden darladıktan sonra cevap verdiler. Hikaye yani böyle mesai saatlerinde direkt falan cevap verdik vermediler. Burada kurumsal cümle seçerek konuşuyorlar ama öyle birşey cidden yok cidden yalan - 21-07-2023, 18:55:57Merhaba,
Önceki yazışmamızda, yoğunluk kaynaklı mesai saatlerimizin başladığı zaman diliminden bir süre sonra yardımcı olunduğunu belirtmiştik. Memnuniyetinizi sağlamak için destek saatleri dışında da sizlere yardımcı olmayı ihmal etmedik. Hizmet sözleşmemize göre, hizmetimizde herhangi bir kusur bulunmadığı durumda bakiye iadesi dışında iade işlemi gerçekleştirilmemektedir.
Müşterilerimizin memnuniyeti, firmamız için en önemli önceliklerden biridir ve her zaman yüksek kalitede hizmet sunmaya özen gösteriyoruz.
Awm Bilişim Hizmetleri olarak, siz değerli müşterilerimize her zaman en iyi hizmeti sunmak için çaba göstermekteyiz. Herhangi bir konuda destek ya da yardım ihtiyacınız olduğunda, ekibimiz her zaman yanınızda olacaktır.
Saygılarımızla,
Awm Bilişim Hizmetleri - 21-07-2023, 19:04:11Bakiye iadesini ne yapayım? Ben birdaha sizden bir çöp dahi alırmıyım?
Bakiyenin sizde durması iade anlamına gelmez.
@AprilSoft; Uygun görerseniz talebim şudur eğer sadece bakiye iadesi kabul ediyorlarsa ben bunu müşteri olarak kabul etmiyor ve firmanın uzaklaştırılmasını talep ediyorum.
Bizim 300₺ gibi bir rakamımız gider ancak değerli diğer forum üyeleri bu tuzağa düşmezler - 24-07-2023, 20:35:56Merhbaalar,
Firmanın Hizmet Kullanım sözleşmesinde Oyun sunucularının iadesi %75 oranında yapılabileceğini 3 / 7 gün içerisindeki taleplerinde iade alabileceği belirtilmiş.
Görünen şu ki hizmette sistem kaynaklı olarak ufak sorunlar oluşmuş ve müşteriniz bu durumdan rahatsızlığını belirtmiş. İlgili hizmete ait sorunların çözülme aşamasında ki çözümlerde kalıcı olmadığı için müşteri iade hakkını kullanmak istemiş. Bu durumdan ilgili ürünün kullanım şartlarınıza istinaden kesinti sağlayıp kalan tutarı iade ediniz.