Bugüne kadar birçok yerde özellikle destek sistemi ile ilgili önerdiğim hosting firması ile ilgili bugün çok can sıkıcı bir detay öğrendim. Bir çok firma için ücretsiz olan whois bilgilerini kapatma özelliği, güzelhostingde ücretiymiş. Ücreti 2.5 Tl.
Benim canımı sıkan ücreti değil. Ben whois bilgilerimin gizli olduğunu sanıyordum, meğerse açıkmış. Bir kaç whois sitesinden sorguladigimda bilgilerim gözükmüyordu.
Alan adi sorgu ekranimda da bununla ilgili bilgi gözükmüyor. Whois kapatma özelliğini bir eklenti olarak farklı bir yerde satıyorlar ve özel olarak oraya girmeden gözükmediği için hiç farketmedim.
Kısacası aslında 2.5 lira gibi ucuz bir özelliğin böyle ekstra satılması, hadi satılıyor bunun başta ödeme esnasında bir seçenek olarak sunulmaması ve whois bilgilerinin acik/kapalı özelliğinin ana ekranda gozukmemesi nedeniyle yaklaşık 1 yıldan fazla süredir hizmet aldığım güzel hosting firmasından şikayetçiyim. 1 yıldan fazladır whois bilgilerimi bilgim haricine açıkta tutmuş.
Güzel Hostingden Şikayetçiyim
32
●1.827
- 10-11-2020, 21:51:36Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Fiyatlarida yuksek hocam bende orda bariniorum sunucu vs cok pahali bir cok seyi soylemiorlar ornegin hostinglerin proxy destek ozelligi yok bir cok firmada hostinglerinde proxy ozelligi vardir bunlarda yok ayriyetten ne ekletebiliorlar nede ilk alimda bahsediorlar.
- 10-11-2020, 21:52:40Hocam sepette bunu 3. aşamada gösteriyor. Sizin bunu alırken kontrol etmeniz gerekli.

- 10-11-2020, 21:54:47Fiyat konusunda kesinlikle size katılıyorum. Proxy destek konusunu bilmiyordum, öğrenmiş oldum. Onun dışında firma ile hiç bir sorun yaşamadım diyebilirim.sosyalhile adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 10-11-2020, 21:55:41@TeknoClouds; 'u önerebilirim hocam güzel ama bazı arkadaşların canını sıkmışlar.
Aşırı önermiyorum ama benim için güzel bir deneyim.
