www.hostinger.web.tr kullananlar dikkat edin
17
●710
- 04-09-2020, 12:21:06İlgili firmayı yazılıma ilk girdiğim zamanlarda ücretsiz hosting için kullanmıştım ama o zamandan beri yanlarına bile yaklaşmadım. Genel olarak iyi bir firma değiller bana göre
- 04-09-2020, 12:29:14Nerden buluyorsunuz böyle firmaları falan yazanlar var hostinger çok büyük bir hosting şirketi. Ben neredeyse 5 yıldır kullanıyorum, her türlü konuda destek oluyorlar kendileriyle alakalı durum olmasa bile. Bahsettiğiniz durumla ilgili destek talebi oluşturun ingilizce olarak, dönüş yaparlar.
- 04-09-2020, 12:31:37Mail, facebook ve site üzerinden destek oluşturdum. Lakin cevap veren olmadı. Firmanın iyi / kötü hizmet verdiğine bir şey demedim. Sunucularını denemedim. Sadece otomatik olan ödemeyi açtıklarını ve benim hatam olan sanal kart kullanmamamı avantaja çevirdiklerinden bahsettim.bitGAMER adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-09-2020, 12:34:27Domain aktif değildi. Lakin ben otomatik yenilemeyi de kapattım. Sizin bahsettiğiniz gibi otomatik yenileme kapalıydı. Tabii alan adının açık / kapalı olması firmayı ilgilendirmez.TolgaKSR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 04-09-2020, 17:05:45Üyeliği durdurulduArkadaşlar dili olan konuşuyorda , normalde yorum yapmayacaktım ama hayret eder bir duruma düştüm. Yorumları okurkende kanım çekildi.
Adamlar .xyx domain tesciller. ilk sene tescil için xxx tl kampanya fiyatı açar. 2 yıl için yenileme fiyatı normal yyy fiyatından güncellenir. https://prnt.sc/ubk6dx
Yukarıdaki durum çok normal.
Şimdi arkadaşlar gidiyorsunuz çeyrek altını 8 ay önce 400 tl ye alıyordunuz. 8 ay sonra 800 tl ye alır oldunuz.
Yahu azıcık mantıklı davranarak yorumları yazarsak gerçekten konu sahibinin bilgilerini tazelememize yardım edeceksiniz. Konu sahipleri aslında olan durumu anlayacak ve firmaya hak verecek. Burda firmanın bir suçu yokki. Yada 50 tl ye düştüğü anlamına gelmiyor ki.
Bu adam ilk yıl 5 tl ye yenileme kampanyası yaptı. ikinci yıl 50 tl yenileme olacaksa , ve bu adam ikinci ylıda size 5 tl yemi verecek ? 50 tl ye düşmesin ama 45 tl yi cebinden ödesin.
Şu saçma sapan yorum yapanlar , anlamadan dinlemeden analiz yapanlara lafım. Şu forumda veya yolda geçen fakir bir insana hanginiz cebinizden 45 tl çıkardınız verdiniz de bu firma müşterisine cebinden 45 tl çıkarıp versin.
Geçen sene 25 tl gibi normal rakamlardan yenilediğim domainlerimi bu sene 75 tl den yeniledim. Napalım şimdi bizde resellerclub , domainnameapiye veya diğer domain sağlayıcılarına şikayet açıp 50 tl ye düştünüz mü diyelim. Mantık mantık ve mantık.
Klavyeyi eğer elinize alıyorsanız , klavyeye rast gele harflere basarak yazmayın. Önce düşünün , baktınız bilginiz yok yorumu okuyun. Baktınız bilginiz var 2 düşünüp bir basın harflere.
İnsanın kanı çekilmiyor değil bu tarz yorumlara. Bilgisi yok ama fikri var. Türkiye bu sektörde gelişmeli dahada gerileşmemeli.
@fatihodaci; Yaptıkları işlemde herhangi bir problem bulunmuyor. Şuan r10 da bir çok domain kampanyası yapan firmalar mevcut. ilk yıl 5 tl ye aldığınız ürünün diğer yıl yenileme ücreti otomatikmen 65 75 tl bantlarına çıkıyor. İlgili çalıştığınız firmanın yaptığı işlemde budur. İkinci yıl yenileme kampanyası alırsanız ilgili çalıştığınız firma bunu size sağlayacaktır. Global bir firmadır.
@rootman; ilgili konuyla ilgilenip şu insanların aklını karıştıran yorumları temizlerseniz en azından sektörümüzde bilgi kirliliği kalmaz. İnsanlar yanlış düşünmez. Doğru neyse bilir.
İyi forumlar. - 04-09-2020, 17:30:37Firmaya ulaşıp sorunu çözebilirsiniz. Ama bu şekilde başlık açmanız bana göre doğru değil. Çözüm odaklı değilde biraz firmayı kötüler gibi olmuşsunuz. Ayrıca firma öyle küçük bir firma da değil. Çoğu kişi bunun bile farkında değil.