TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Maalesef Natro da bunun çok güzel bir örneği. Reklam yönetimleri iyi olduğu için çok iyi müşteri kazanıyorlar.
Bana sorduklarında tavsiye etmiyorum diyorum; bir bakıyorum ki yine alan oluyor
Neymiş, kurumsal firmaymış.Çok samimi söylüyorum; yıllar önce geceleri erişime kapanan e-ticaret sitesi hakkında defalarca destek açtım ve bir problem yok cevabı geldi her seferinde.
Ben de en sonunda telefonla aradım. Biraz hararetli bir tartışma yaşadık haliyle.
Bir cümlesini aynen aktarıyorum: zaten gece kim alışveriş yapar ki?
Bu cümleden sonra bende sinir tavan yaptı ve sonrasında hesabımı erişime kapattılar. Müşteri olarak bile kendi hesabıma giriş yapamadım.
Bu yüzden kendilerini çok çok iyi bir noktaya getirseler, tüm müşterileri memnun etseler dahi asla tavsiye etmeyeceğim tek firmadır.
Hiç problem yaşadığımız firmalar olmadı mı? Elbet oldu. Ama geneli yapıcı bir şekilde problem çözme yolunu tercih ettiler.
Natro ise asla kendinde suç bulmayan tek firma benim gözümde.
Bunun gibi firmaların amacı 5-10 TL ye web hosting gibi paketler satıp yeni kullanıcıları ağına düşürmek.