TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlamadığım nokta şu.
Natro firmasından en son 2008 yılında hizmet almış biri olarak böyle sadece marka adıyla reklam vererek büyüyen Bir firma hakkında neredeyse "binlerce şikayet" olmasına rağmen hala insanların bu firmayı tercih ediyor olması..
Bu şikayet ve bilgilendirme konusu sonrası herşey yine aynı şekilde devam edecek şikayetler ve hizmet almalar belki de daha artacak

*şikayetler devam edeceği malum lakin hala hizmet almak isteyen arkadaşlar lütfen GOOGLE arama motorunu "natro şikayet" diye aramayı öğrenerek ve bunu düşünerek hizmet alın. Yoksa sonunuz 😥

Sana da ayrıca geçmiş olsun ):
Eskiden ticaret hayatımda rakiplerimi asla kötülemezdim, reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile.

Maalesef Natro da bunun çok güzel bir örneği. Reklam yönetimleri iyi olduğu için çok iyi müşteri kazanıyorlar.

Bana sorduklarında tavsiye etmiyorum diyorum; bir bakıyorum ki yine alan oluyor Neymiş, kurumsal firmaymış.

Çok samimi söylüyorum; yıllar önce geceleri erişime kapanan e-ticaret sitesi hakkında defalarca destek açtım ve bir problem yok cevabı geldi her seferinde.
Ben de en sonunda telefonla aradım. Biraz hararetli bir tartışma yaşadık haliyle.

Bir cümlesini aynen aktarıyorum: zaten gece kim alışveriş yapar ki?

Bu cümleden sonra bende sinir tavan yaptı ve sonrasında hesabımı erişime kapattılar. Müşteri olarak bile kendi hesabıma giriş yapamadım.

Bu yüzden kendilerini çok çok iyi bir noktaya getirseler, tüm müşterileri memnun etseler dahi asla tavsiye etmeyeceğim tek firmadır.

Hiç problem yaşadığımız firmalar olmadı mı? Elbet oldu. Ama geneli yapıcı bir şekilde problem çözme yolunu tercih ettiler.

Natro ise asla kendinde suç bulmayan tek firma benim gözümde.