IHS Telekom Para iadesi yapmaması
9
●942
- 04-09-2019, 13:53:38Bunda bir anormallik yok. Durumu takip etmeliydiniz ek olarak otomatik yenilemeyi kapatma varsa onu kapatmanız lazımdı. Zaten size yapılacak yapılmış kredi olarak ekleyelim denmiş sizde durumu avantaja çevirip gelecekte domain yada daha farklı hizmet alacaksanız o firmayı kullanırdınız.
- 04-09-2019, 16:45:02Hosting olarak hiç çalışmadım ama uzun yıllardır domain barındırdığım bir firma ve ciddi bir mağduriyet yaşamadım.
Ayrıca bahsetmiş olduğunuz durumda çok abes ve anormal bir şey yok gibi. Türkiye'de bir çok firmanın yaptığı gibi ödeme iadesi yerine kredi/bakiye yüklemeyi teklif etmişler size buda çok normal, sizi mağdur etmeden hem kendileri hemde sizin için çözüm gibi düşünebilirsiniz. - 07-09-2019, 15:03:32Kullanım şartı, sözleşmede açıkca belirtmek zorunda hocam.ARTFM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tüm Dijital ürünlerde iade yoktur diye bir durum söz konusu değil hocam. Bende sizin gibi düşünüyordum.
Lisanslarda vs oluyormuş genelde, ya da tek kullanımlık ürünlerde. Ama asıl sorun o değil sorun şu
Ki firmanın buradaki hatası, alırken verilen yanlış bilgi + kullanım şartlarındaki eksik bilgi.
Biz veya bir başkası ile sözleşme ortaya konuyorsa, hem firma hem biz, o sözleşmeye bağlı kalmalıyız.
Sözleşmede iade yapmayız demiyor, sıkıntı da bu zaten.
Godaddy sözleşmesinde yazıyor, Natroda yazıyor, GHde yazıyor,IHS de yazmıyor ve biz IHSyi tercih ediyorsak, bu onların hatası, şartlar ortada - 13-09-2019, 00:51:06Çok anormal bir durum değil. Sözleşmede yazmıyorsa 14 gün içinde iade süreci yasal olarak geçerlidir muhtemelen.