arkadaşlar hosting sürem bitti. ve fibersunucu.com.tr yetkililerine sitemi artık kullanmak istemediğimi. ama tasarım için bin lira para verdiğimi. bu sebeple sitemin yedeklerinin bana gönderilmesini rica ettiğimi yazdım. bana söyledikleri 150+kdv ücret ödemem gerektiği.
ben hizmet almak istemediğimi söylüyorum. ama benden para istiyorlar. böyle saçma birşey varmı arkadaşlar. ben neden para vereyim tekrar bunun için. yazıktır günahtır. haramdır istediğiniz para diyorum. herkes yapıyor bunu diyorlar. yıllardır bir çok hosting firmasıyla çalıştım. ama hiç kimse benden böyle bir para talep etmedi. sitemin işi bittiyse yedeklerimi isterim kapatırım hizmetimi sonlandırırım dediğim halde, ısrarla herkes para istiyor bu işlem için denildi. örnek vermem gerekirse. yıllardır çalıştığım firma megatrhost benden böyle bir para asla talep etmedi. mağduriyetim giderilmediği taktirde. bu konuyu sürekli güncel tutacağım. ayrıca sizlerde düşüncelerinizi paylaşınız lütfen.
fibersunucu.com.tr şikayetçiyim
16
●703
- 01-04-2015, 13:35:30
- 01-04-2015, 13:44:061000tl verip aldığınız tasarıma siz sahip çıkmamışsınız yedeğini bi köşeye alıp ta, hosting firmasından bunu beklemeniz yanlış olmuş. Tabi kimi firma bedava verir kimi firma para ister, orası firmanın bileceği iş.
Öte yandan benim başıma gelse böyle birşey ben de açıkçası kızardım firmsya, fakat hatanın benim olduğunu %100 kabul ederdim. Zira zamanında ödeme ve yedek almak benim sorumluğum.
Geçmiş olsun.
Mobil olarak paylaştım... - 01-04-2015, 13:54:31Üyeliği durdurulduMerhaba
Bende bu konularda genel olarak bir soru sormak istiyorum
Acaba neden hizmet süresinin bitmesini bekliyorsunuz yedek almak için.Bana kalırsa firma dilerse yedeklerini verir dilemezse vermez.Yedek sorumluluğu her zaman size aittir ve hizmet süreniz bitmeden 1 gün önce yedeklerinizi alabilirsiniz.
Forum yönetimi bu konularda biraz titiz davranmalı bence.Her önüne gelen buraya firmalar hakkında basitçe konu açıp karalama yönüne geçmektedir; hosting şikayetleri bölümüne onay olmadan konu açılmaması daha doğru bence. - 01-04-2015, 14:59:17ben karalama konusu açmıyorum. bir çok hostingle çalıştım. bu durum başıma çok geldi. hiç kimse benden böyle bir para talep etmedi. https://i.hizliresim.com/zmbgV9.jpg resimde gördüğünüz gibi. haftalık yedek alıyorum yazıyorlarsa. bu yedekleri alacaklar. üç kağıtçılık yapmayacaklar. ben burda hakkımı savunuyorum. benim hakkımı aradığım konuda siz gelip benim konuma çamur atıyorsunuz.LineDatacenter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu adamlar benden bu parayı isteyemezler hakları yok. sizin başınıza gelse ne yapardınız acaba bilmiyorum. hostinglerimede danıştım. onlarda bana böyle bir parayı biz asla istemiyoruz dediler. ondan sonra geldim ben burda bu konuyu açtım.
150+kdv istemek sizce normalmi ? ben sitelerimle ilgilenemiyorum. çok ama çok yoğun günler geçiyorum. hosting süresi geçtikten sonra bir kaç gün içerisinde bu maili attım. maillerimi dahi kontrol edemiyorum. sadece işlerim bir süre yoğun geçti diye. hosting süremden bir hafta geçti diye 150 tl para veremem. vermeyeceğimde zaten. - 01-04-2015, 15:04:50Üyeliği durdurulduMerhabaRestorasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz olayı tamamen kendinize çevirmişsiniz.Bizde prensib gereği hizmet süresi biten ve yedek isteyen müşterilerimize yedeklerini iletiyoruz.Firmanın orda belirttiği yedek hizmeti ; sizin hizmet aldığınız sürece verilen bir hizmettir.
Benim size asıl olarak sorduğum soru; hizmet süreniz neden bitmeden yedeklerinizi almıyorsunuz?Firma prensib gereği sizden ücret talep edebilir ve her firmanın hizmet sözleşmesinde yer alır bu (biz kiralık sunucularda bu ücreti istiyoruz: http://prntscr.com/6o3nu2)
Firmayı tabiki tanımam ve savunduğum bir durum yok.Ben bu durumlar bu aralar çok yaşandığı için genel olarak bir çözüm süreci yapılması peşindeyim. - 01-04-2015, 15:11:42Güzel bildiri olmuş, yedek sorununun yaşanmasına çözüm olmuştur bu sayede. Bence bir çok firma sözleşmede bu maddeye yer vermesi gerekiyor.LineDatacenter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 01-04-2015, 15:46:43Sunucu süren bitti ise verip vermemek onun insiyatifinde. Siz ona kalana kadar 364. Günde yedeğinizi alsaydiniz sıkıntı olmazdı.