• 14-06-2008, 01:20:28
    #1
    Üyeliği durduruldu
    2007 yılının başında tanıtmıştım VDS gelecek diye. Peki normal internetten ne farkı olacak ve ne işimize yarıyacak. Hemen açıklayalım. Türkiye’nin her yerine fiber optik kablo döşenmesiyle VDSL geçmiş bulunuyoruz. Ama daha deneme aşamasında. Çok yakın zamanda da tam randımanlı olarak görmüş olacaksınız. Önceden internet kabloları bakır olduğunu için çok fazla veri kaybı hızda düşme olurdu. Şimdi Fiber Optik kablo ile neredeyse %100′e yakın iletim hızı var. 16mbit ve 32mbit seçenekleri geldiği içinde bizim internet hızlarımız tahminimce 1mbit hız 4 mbit hıza çıkar. Ancak bunun çıkışında ufakta olsa zam olacağını düşünüyorum. Bakalım ne olucak çok merak ediyorum. Eğer sizde VDSL başvurmak isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.

    İnşallah Doğrudur.

    KAYNAK
  • 14-06-2008, 01:23:11
    #2
    VDSL e başvuru nerede
  • 14-06-2008, 01:24:53
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Bilmiyorum zaten alıntı yaptım hemen dedim gercekmi yalanmı diye

    Gercekse pazartesi en yakın subedeyim
  • 14-06-2008, 01:28:23
    #4
    "ADSL İnternet Başvuru Ekranı" yazıyor.
  • 14-06-2008, 01:28:55
    #5
    Üyeliği durduruldu
    tamamda bizim adslimiz var bunlar bizi geçiş yaptırmıcaklarmı hiç bişi anlmdım niye tekrar adsl basvuruyoruz
    dogru anasayfadan verilmiş rekrlam ama 2gb usb hediye diyo kafamı iyi bunların

    edit tekrar baktım sadece üyüelige öyle girmiş bence vdsl degil 2 gb usb filan hediye ediyolar bizim direk gecmemiz gerekli degilmi
    peh peh başvuru hızlanmış bi de hediye veriyor sacmalık bu ttnetin yaptıgı işler.
  • 14-06-2008, 02:00:23
    #6
    Üyeliği durduruldu
    VDSL 2 ile alakası yok konunun boşuna üye olmayın bide adsl parası ödersiniz
  • 14-06-2008, 02:12:12
    #7
    Üyeliği durduruldu
    copy paste birasz dıkkatlı ol
  • 14-06-2008, 04:30:12
    #8
    Kurumsal PLUS
    1 - VDSL bakır kablo üzerinden verilmektedir tıpkı ADSL gibi

    2 - İstenirse müşteri alt yapı maliyetlerini öder ve fiber kullanır böyle bir seçim olacağını sanmam.

    3 - ADSL den daha sağlıksız olarak çalışır. 32mbit VDSL aldıgınızda pop noktasına 1-2 km uzaksanız asla 32mbit kullanamazsınız bırak 32bit i bunun yarısını kullanırsanız şükredin.

    4 - ADSL ile VDSL arasındaki tek fark ADSL herzaman mesafe nekadar uzak olursa olsun sonuna kadar kullanılabilmektedir.

    5 - VDSL de 32mbit geliş yoludur gidiş yolu kıçını yırtsa 3mbit i geçmez TTNET de 1mbit den fazla gidiş yolu vermez sanırım.. Bu işi hemen evden hosting yaparım diye heveslenenlere söylemek gerekir..

    6 - VDSL yi sağlıklı kullanabilmek için apartman gibi yerlerde para toplayın fiberi kapıya kadar getirtin ve oradan bakır kablo ile çekin derim.

    VDSL konusunda sizleri bu teknoloji konusunda az bilgim olsada bilgilendirdiğimi umuyorum..

    İyi geceler.
  • 14-06-2008, 04:34:46
    #9
    Üyeliği durduruldu
    peki bu quick firmasının fiber olarak sundugu hizmet nedir? bi katakulli varmıdır. bahcesehirde satısları basladı da.