• 24-02-2013, 11:51:35
    #55
    Üyeliği durduruldu
    kbasali adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Yoo latife değil. ciddi ciddi yazdım. Benim çocukca davranışımı anca şu maymun satışı konusunda görebilirsin. Onun dışında zor görürsün.

    Kindarlık değil, Haddini bilmeyenlere haddini bilmek olarak yorumla

    Kale almıyorsan cevap yazma,
    Tamam dostum sen haklısın, eyvallah.
  • 24-02-2013, 13:01:22
    #56
    Bakıyorumda aramızda ne ukala ne kibirli insanlar var be??
    Neden insanlarımız birine veya birilerine yardımcı olmak var iken gelip ona buna sataşır hava atar ki anlamıyorum?? bu şekilde acaba o adam para kazanacağınımı düşünor?.
    gel görki konuda bazı arkadaşlar özgürce konu sahibine düzgün anlatımlı bir bigli vermiş gel görelimki hemen o adamada sataşmışlar..
    Valla yazık ediyorsunuz .Bu şekilde ne kimse sayğı gösterir nede değer verir.
    Her zaman için kırıcı değil arkadaşlar yapıcı olalım. emin olunki kazançlı taraf siz oluyorsunuz gine.

    Arkadaş sormuş kurumsal seo nasıl yapılır
    konudaki yorumların çogunluğu konu ile alaksız yorumlar..
    Şunuda belirteyim geçmişte bende böyle çok hatalar düştüm. düşmüş olmamın sebebi boş olduğumdan idi elimde o zamanlar iş yok ugraşacak bir şey yoktu ne yapıyordum o zamanlar ona buna sataşıyordum.

    şimdi çok şükür işlerimi rayına koydum artık sık sık r10 da yazmaktan çok işlerim ile ilgileniyorum.

    şimdi kurumsal seo kesinlikle kurumsal bir firma ile yapılmalı nasıl mı??
    vergi levhası olan çalışanlarının sigortasını ödeyen adam akkılı bir ofisi olan ekibi olan bir firma olması şart.

    sonrasında kesinlikle sektörde belli bir isim yapmış ve göz dolduran referanslara sahip olması şart.

    sonrası emin olun faso fiso.
    bu dediğim kiriterlere uyan firma zaten bir şeyleri başarmış ve güvenilir bir firmadır.

    sonrasında sözleşmeyi yaparsın detayları yazarsın söyleşmeye sonrasında beklemeye koyulursun.

    yokmu böyle firmlar ??. Var
    isim vermiyim reklam olmasın ama işini ciddi yapan bildigim çok sağlam bir firma var hemde googlede haber gibi kelimede başarı sağlamış firma var.
  • 27-02-2013, 19:22:23
    #57
    cihanleanne adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşım Merhaba,
    ben seo dan anlamıyom ama büyük firma isen seo ya ne gerek varki sahibinden.com a seo mu lazımki? yada migros bunalara seo nun ne faydası olur yada garanti bankasının yada pantenenin bunlar medyayı kullanıyor medya ile milyonlara ulaşıyorlar hiç bir büyük firma seo ya gebe olmaz seo ufak yada orta çaplı işletme hiç apple seo mu yapmış herkez bir kurumsal bir marmaraweb diyo bunların buradaki insanlardan daha başarılı olduğunu kim söylüyor
    Çok yanlış düşünüyorsun, Dünyada 4k TR de ilk 60 da olan site bile tanıtım yazısı alıyor.
    Güzel bir konu ama çoğu açılan konular gibi tartışmalar içinde mundar oluyor.Buraya açtığım son konudan sonra konu açmamaya dikkat ediyorum.
    Konuya dönecek olursak, bana göre çalışma yapacağınız firmanın büyüklüğüne göre bu değişim göstermeli.Mesela 100k TL lik bir firma için r10 tanıtım yazısı konusundan yazı alabilirsiniz ama 500m$ lık bir firma için bunu yaparsanız komik kaçar.
    Konunun açılışındaki soru olan site içi seo bittikten sonra ilk adım? sorusuna verilen net bir cevap yok.Seo uzmanı veya kurumsal bir firmanın seo çalışmalarını yapmasamda benim aklıma ilk gelen çalışma Reklam amaçlı tanıtım yazısı olurdu.Tabiki 5-10TL lik siteler ile değil.Misal haberler.com, yazete veya acunn.com gibi kendini ispatlamış siteler bunun için ideal.İllaki reklam amaçlı haber yayınlıyorlardır.Bireysel kredi den örnek vermişsiniz.İşi aldığınız banka ise elindeki bir kampanya ürününü haber olarak yayınlatmanız hiçde zor değil.
  • 02-03-2013, 02:49:30
    #58
    Dayanamadım yazıyorum. Kurumsal seo denen kavram majestic seo gibi yerlerden alınan üyeliklerle kapsamlı raporların hazırlanıp işin süslenip püslenip görselleştirilip profesyonel gibi gösterilmesinden ibaret bence. Yani kurumsal seo firmasıyız diyen site bize 10.000 lira vermeden kapımızdan giremezsin diyor kısaca. Ben 20.000 tl teklif verilen kelimelerde site sahiplerinin maximum 3000 Tl gibi rakamlarla çıkabileceğinizi düşünüyorum. Yani kurumsal seo=Süs, görsellik=Para bu kadar basit.

    Ha kurumsal sitelerde farklı seo taktikleri uygulanır. Kalkıp5 tlye tanıtım yazısı alınmaz. Ne yapılır sosyal medyaya ağırlık verilir. Örneğin Pantene New York tabanlı içerik firması ile çalışıp şoyle içerik üretimleri yapar: http://www.thestyleglossy.com/partne.../danznrengftp/ kısaca reklamını yapar ama anlamazsın bunu. Sosyal medyayı bu tarz yöntemlerle geliştirir vs vs. Yani büyütmeyin bu kurumsal seo olayını. Mantık olarak herşey bence aynı ve para tuzağı.

    Kurumsalda kurumsal, seo uzmanıda seo uzmanı, yok analizler şoyle yapılır yok vs. Nasıl yapılacak açar bakarsın sorgularsın rakiplere bakar karşılaştırır rakiplerden daha iyi backlinkler alır içeriğini güncel tutar sosyal medyanı pantene gibi reklam eder işine gücüne bakarsın bu yani.
  • 09-03-2013, 01:11:41
    #59
    Amacım kimseyi kötülemek değil ama Seozeo mevcut paylaşımlarıyla Türkiye'nin en iyi seo şirketi/takımı vasfına layık görülemez görülmemelidir. Seomoz.org'un bünyesindeki kişiler araştırır, test eder ve bu şekilde sunar. Oysa seozeo bu ve buna benzer şirketlerin "çevirmenlik burosu" gibi çalışmaktadır. İngilizce bilen herkes Seozeo'nun Türkiye seo dünyasına kattıklarını katabilir zaten. Türkiye'de kendine seo uzmanı/danışmanı/şirketi diyen kişi veya kurumlar "öz üretimden" o kadar uzaklar, o kadar tembeller ki en kötüsü bile parmakla gösterilmeye layık görülüyor. Ertan dönmez sabah akşam link alıyor, seo kelimesinde seo konusuna hiç bir şey katmıyor, Seozeo; ingilizce kopyala türkçe yapıştır, Gusto bilişim; spin makaleler, çakma makale siteleri, Ankara seo; Link ağı... Türkiye'de seo kelimesinde kapışanlar bilgi veren kümesindedirler.Hatta bazı ilk sayfa siteler bilgi bile vermezler firma bilgileri hariç. Bilgi üretenimiz neredeyse hiç yok. Seozeo Türkiye'nin seomozu olamaz. Olması için kendi hazırlamalı, kendi pişirmeli; okuyucular yemelidir. Konuyu açan şahsı tebrik ediyorum. Herkes kurumsal seo nasıl yapılır derken sözleşmeye takılmış oysa başarıya sözleşmeyle gidilmediğini herkes biliyor. Sen neden paylaşmıyorsun diyecek olan varsa Rebellious nickine tamamen katılıyorum.
  • 09-03-2013, 03:53:18
    #60
    Üyeliği durduruldu
    konu, dolaylı yoldan, açılış amacına hizmet etmeye devam ediyor... tebrikler...
  • 09-03-2013, 05:12:53
    #61
    Üyeliği durduruldu
    Konu çok fazla gerginliğe sebep olmuş reklama ihtiyaç duyan arkadaşlar sanıyorum ki prim karşılığı çalışıyor olsa gerek bir ara ben SEO işiyle ilgileniyorum felan diyordu en azından konulara giriyordu fakat şimdi olsa gerekki ortak bir çözüm ortağı farklı bir öneri'de bulunmuş.