Bakıyorumda aramızda ne ukala ne kibirli insanlar var be??
Neden insanlarımız birine veya birilerine yardımcı olmak var iken gelip ona buna sataşır hava atar ki anlamıyorum?? bu şekilde acaba o adam para kazanacağınımı düşünor?.
gel görki konuda bazı arkadaşlar özgürce konu sahibine düzgün anlatımlı bir bigli vermiş gel görelimki hemen o adamada sataşmışlar..
Valla yazık ediyorsunuz .Bu şekilde ne kimse sayğı gösterir nede değer verir.
Her zaman için kırıcı değil arkadaşlar yapıcı olalım. emin olunki kazançlı taraf siz oluyorsunuz gine.
Arkadaş sormuş kurumsal seo nasıl yapılır
konudaki yorumların çogunluğu konu ile alaksız yorumlar..
Şunuda belirteyim geçmişte bende böyle çok hatalar düştüm. düşmüş olmamın sebebi boş olduğumdan idi elimde o zamanlar iş yok ugraşacak bir şey yoktu ne yapıyordum o zamanlar ona buna sataşıyordum.
şimdi çok şükür işlerimi rayına koydum artık sık sık r10 da yazmaktan çok işlerim ile ilgileniyorum.
şimdi kurumsal seo kesinlikle kurumsal bir firma ile yapılmalı nasıl mı??
vergi levhası olan çalışanlarının sigortasını ödeyen adam akkılı bir ofisi olan ekibi olan bir firma olması şart.
sonrasında kesinlikle sektörde belli bir isim yapmış ve göz dolduran referanslara sahip olması şart.
sonrası emin olun faso fiso.
bu dediğim kiriterlere uyan firma zaten bir şeyleri başarmış ve güvenilir bir firmadır.
sonrasında sözleşmeyi yaparsın detayları yazarsın söyleşmeye sonrasında beklemeye koyulursun.
yokmu böyle firmlar ??. Var
isim vermiyim reklam olmasın ama işini ciddi yapan bildigim çok sağlam bir firma var hemde googlede haber gibi kelimede başarı sağlamış firma var.