Dayanamadım yazıyorum. Kurumsal seo denen kavram majestic seo gibi yerlerden alınan üyeliklerle kapsamlı raporların hazırlanıp işin süslenip püslenip görselleştirilip profesyonel gibi gösterilmesinden ibaret bence. Yani kurumsal seo firmasıyız diyen site bize 10.000 lira vermeden kapımızdan giremezsin diyor kısaca. Ben 20.000 tl teklif verilen kelimelerde site sahiplerinin maximum 3000 Tl gibi rakamlarla çıkabileceğinizi düşünüyorum. Yani kurumsal seo=Süs, görsellik=Para bu kadar basit.

Ha kurumsal sitelerde farklı seo taktikleri uygulanır. Kalkıp5 tlye tanıtım yazısı alınmaz. Ne yapılır sosyal medyaya ağırlık verilir. Örneğin Pantene New York tabanlı içerik firması ile çalışıp şoyle içerik üretimleri yapar: http://www.thestyleglossy.com/partne.../danznrengftp/ kısaca reklamını yapar ama anlamazsın bunu. Sosyal medyayı bu tarz yöntemlerle geliştirir vs vs. Yani büyütmeyin bu kurumsal seo olayını. Mantık olarak herşey bence aynı ve para tuzağı.

Kurumsalda kurumsal, seo uzmanıda seo uzmanı, yok analizler şoyle yapılır yok vs. Nasıl yapılacak açar bakarsın sorgularsın rakiplere bakar karşılaştırır rakiplerden daha iyi backlinkler alır içeriğini güncel tutar sosyal medyanı pantene gibi reklam eder işine gücüne bakarsın bu yani.