İpucu: Google'ye Link Vermek Yararlı mı? İşte Burada Yanıtlıyorum - Sayfa 4 - R10.net
  • 08-08-2010, 12:01:25
    #28
    i love my girlfriend Google. Diye ekleyin sitenize ardından bu cümleye hangi kelimede yükselmek istiyorsanız o şekilde link verin acayip yükseliyorsunuz Google 'da.
    public class Security extends Darkness{... while(true){ Attack with JAVA..
  • 08-08-2010, 12:04:20
    #29
    1-Google, sitelerin ziyaretçileri düşünmesini sever, buda bir seo dur!
    2-Bir sitede bir konuyu incelerken konu içerisinde "alternatif google sonuçları" şeklinde bir linke rastlarsanız, tıklayarak bu konudaki diğer başlıklara bakabilirsiniz.
    3-Bunu yapan site sahibi hem ziyaretçisini düşünmüştür, hem de tekrardan google a referans olmuştur.
    4-GOOGLE BUNU SEVMESİN Mİ?
    5-Önemli olan hangi linke nasıl link verileceğini bilmek.
  • 08-08-2010, 12:16:39
    #30
    mccyclonee adlı üyeden alıntı
    Bir arama motoru kurmadığımıza göre dediğiniz pek makul gelmedi bana bu konu için.Yani tutup da ***** sitede I love you google yazıp Google'a link vermenin getireceği tek fayda yoktur bana kalırsa.

    He borsa sitesi kurarsın kullanıcıların siteyi daha rahat kullanmaları için ya da işlerini görmeleri için doviz.com a link verirsin bu işe yarar.Zaten kullanıcının işine yaradığı zaman direkt olarak site sahbine de mutlaka olumlu dönüşümü olur.

    Hocam bugünekadar tüm yazılarımda belirttiğim gibi sadece google a link vermekten bahsetmiyorum. Bilimsel yayın örneği verdim. Her bilimsel bilginin arkasında kaynakça vardır. Yani bu dünyada kimse herşeyi kendi keşfetmez. Kültür başkalarının bulduklarının üzerine ekleyebildiklerinizle gelişir. Bilimsel yayınların geçerliliği kaynakçalarının saygınlığı ile doğru orantılıdır. Yani söyleminizi saygın ve ciddi bilimsel çalışmalara dayandırırsanız sizi daha ciddiye alırlar. Ama abuk sabuk adı sanı duyulmamış bilimsel yayınları kaynakçanızda kullanırsanız sizin söyleminiz de o derece abuk sabuk bulunur. Aynı şeyi söylüyoruz. İşi google link çıkışı boyutundan çıkarıp link çıkışı ne şekilde olmalı boyutunda tartışmak lazım.

    Maalesef;
    Ama hala bazı arkadaşlar ne denildiğini anlamamaya gayret gösteriyor.
    Bazı arkadaşlar da okumaya o kadar üşeniyor ki önceki mesajlarda ne yazıldığını hiç okumadan başlığa kafadan yorum yazıyorlar.
  • 08-08-2010, 12:23:18
    #31
    digiklan adlı üyeden alıntı
    Hocam bugünekadar tüm yazılarımda belirttiğim gibi sadece google a link vermekten bahsetmiyorum. Bilimsel yayın örneği verdim. Her bilimsel bilginin arkasında kaynakça vardır. Yani bu dünyada kimse herşeyi kendi keşfetmez. Kültür başkalarının bulduklarının üzerine ekleyebildiklerinizle gelişir. Bilimsel yayınların geçerliliği kaynakçalarının saygınlığı ile doğru orantılıdır. Yani söyleminizi saygın ve ciddi bilimsel çalışmalara dayandırırsanız sizi daha ciddiye alırlar. Ama abuk sabuk adı sanı duyulmamış bilimsel yayınları kaynakçanızda kullanırsanız sizin söyleminiz de o derece abuk sabuk bulunur. Aynı şeyi söylüyoruz. İşi google link çıkışı boyutundan çıkarıp link çıkışı ne şekilde olmalı boyutunda tartışmak lazım.

    Maalesef;
    Ama hala bazı arkadaşlar ne denildiğini anlamamaya gayret gösteriyor.
    Bazı arkadaşlar da okumaya o kadar üşeniyor ki önceki mesajlarda ne yazıldığını hiç okumadan başlığa kafadan yorum yazıyorlar.
    Evet aynı şeylerden bahsediyoruz hocam , belki farklı görüş belirtmek isteyen olur ben aradan çekiliyorum
    tevriye.
  • 08-08-2010, 13:23:50
    #32
    herkes kafadan sıkıyor. Denedin mi işe yarıyor mu diye sorsan hiç kimseden ses çıkmaz, ne tuhaf. Tek google optimizasyon backlink, gerisi fasafiso..
    public class Security extends Darkness{... while(true){ Attack with JAVA..
  • 08-08-2010, 13:49:28
    #33
    mccyclonee adlı üyeden alıntı
    Yanıtlamanıza gerek bile yoktu hocam olur mu öyle saçma şey. Google kendi sitesine verilen linki site içi optimzenin nesiyle bağdaştıracakki ? Hele bir de Türkçe anlamıyor diye İngilizce yazanlar var I love you Google diye Allah affetsin diyelim
    bu size tanıdık geldimi
    Hello, This is unofficial Turkish Google Fan Forum. Because we love Google.
    Şüphe tek gerçektir.
  • 08-08-2010, 13:57:23
    #34
    ugurhanuslu adlı üyeden alıntı
    bu size tanıdık geldimi
    Hello, This is unofficial Turkish Google Fan Forum. Because we love Google.
    Bunun bi geyikten öte olduğunu düşünmüyorum ki seo ve google konusunda o kadar detaycı ve iyi tespitleri bulunan bir admin bunu en fazla geyik için yazmıştır başlığa
    tevriye.
  • 08-08-2010, 14:05:22
    #35
    Hocam bu yazıda kendi düşüncelerinizi mi belirttiniz yoksa kanıtlanmış bir durum mu?
  • 08-08-2010, 14:10:39
    #36
    Bir yerden hatırladığıma göre kaliteli siteler link verin diyor. Google sitenizden başka siteye gidince vayy be harbi kaliteli desin. Böylece google sitenizde ki linklere değer verir.
    Sadece google değil kaliteli bulduğunuz sitelere link verin örnek r10'a link verin. Bu r10 için değil sizin siteniz için bir değerdir.
    Umarım demek istediim anlaşılmıştır.
    Kedisinekligi.org