mccyclonee adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir arama motoru kurmadığımıza göre dediğiniz pek makul gelmedi bana bu konu için.Yani tutup da ***** sitede I love you google yazıp Google'a link vermenin getireceği tek fayda yoktur bana kalırsa.

He borsa sitesi kurarsın kullanıcıların siteyi daha rahat kullanmaları için ya da işlerini görmeleri için doviz.com a link verirsin bu işe yarar.Zaten kullanıcının işine yaradığı zaman direkt olarak site sahbine de mutlaka olumlu dönüşümü olur.

Hocam bugünekadar tüm yazılarımda belirttiğim gibi sadece google a link vermekten bahsetmiyorum. Bilimsel yayın örneği verdim. Her bilimsel bilginin arkasında kaynakça vardır. Yani bu dünyada kimse herşeyi kendi keşfetmez. Kültür başkalarının bulduklarının üzerine ekleyebildiklerinizle gelişir. Bilimsel yayınların geçerliliği kaynakçalarının saygınlığı ile doğru orantılıdır. Yani söyleminizi saygın ve ciddi bilimsel çalışmalara dayandırırsanız sizi daha ciddiye alırlar. Ama abuk sabuk adı sanı duyulmamış bilimsel yayınları kaynakçanızda kullanırsanız sizin söyleminiz de o derece abuk sabuk bulunur. Aynı şeyi söylüyoruz. İşi google link çıkışı boyutundan çıkarıp link çıkışı ne şekilde olmalı boyutunda tartışmak lazım.

Maalesef;
Ama hala bazı arkadaşlar ne denildiğini anlamamaya gayret gösteriyor.
Bazı arkadaşlar da okumaya o kadar üşeniyor ki önceki mesajlarda ne yazıldığını hiç okumadan başlığa kafadan yorum yazıyorlar.