Vikipedi'nin haksız pozisyonlanması
45
●3.216
- 25-12-2009, 23:02:58trk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haha bu iyi olmuş
evet haklısınız bazı şeylerde haketmesıne ragmen bazen elle tutulmayacak konularda bıle 1. cıkması az da olsa torpıl oldugunu gosterır - 25-12-2009, 23:09:46işte arkadaşlar bu gibi olaylar da Google'ın algoritmasının yetersizliğini ve eksikliğini gösteriyor... en güzel örnek bu!
- 25-12-2009, 23:13:15MisafirBen bu uygulamaya karşı değilim.
Wikipedia sonuç olarak iyi bir bilgi kaynağı.Çocuklar ödev ararken saçma sapan sitelerle karşılaşabiliyor.İlk sıralarda daima wikipedia nın olması bu yönde bir avantaj.
Eğer webmasterlar herşeyi hit kazanmak uğruna yapmasalardı zararlı ve saçma sapan içeriklerle,spam ve aldatma yöntemleri ile insanlar üst sıralarda yer bulmasalardı google wikipedia yı bu şekilde konumlama ihtiyacı duymazdı.
Tabiki bireysel olarak iyi bir siteniz olabilir ve makaleniz wiki den daha pozitif olabilir ancak sizingi bir istisna ve malesef kaideyi bozmaz. - 25-12-2009, 23:20:44Üyeliği durdurulduvikipedi ile wikipedia aynı siteler.
türkçede vikipedi diyorlar siteye.
ayrıca wikiyi yasaklasınlar diyen arkadaş bir gerekçe gösterebilir mi? - 25-12-2009, 23:38:08hangi cocuklar cocuk wikiden ders mi alıyor. aranılanların %90'ı baska sitelere gidiyor zaten. wikiden birsey aldığı yok cocuğun.
google şirketlerden para almasını biliyor sahsen gücüm olsa silerim bu herifleri ama nerde hayal gücümüzü zorlamayalım fazla
matbaa yaz googleda elbetde ansiklopedik bir kelime ama wiki işin içine ediyor ya ne olduğu bilmeyen adam zaten bi sekilde bulur ve matbaa işi yapan sitelerin bir cogunda matbaa ile alakalı bilgiler mevcut bu sadece verdiğim bir örnek. işin cok çeşitli boyutları var.
böyle forumda tartışılıcak gibi değil konu dışı: aslın bir sohbet odası ayarlasanızda insanlar kaynaşsa daha rahat fikir alışverişinde bulunsa
bizde 100$ için uraşıyoz okadar.
