Anket Sizce başlık yararlı oldumu?
Toplam Katılımcı Sayısı: 45
Sizce başlık yararlı oldumu?
Evet, gerçekten yararlı.
%44,44 (20 Oy)
Denemeden birşey diyemem.
%20,00 (9 Oy)
Hayır, bence alakasız.
%35,56 (16 Oy)
  • 03-11-2009, 02:41:10
    #19
    Üyeliği durduruldu
    Çok teşekkürler arkadaşım. Güzel bilgiler. Emeğine sağlık...
    Google çok büyük bir şirket bu yüzdende yaptığı her adım doğru sonuçlar veriyor ve git gide büyüyor.
  • 03-11-2009, 02:42:40
    #20
    alla alla ben de diom bana niye pr 2 verdi ne güzel banlıydık gezioduk öyle
  • 03-11-2009, 04:54:09
    #21
    Üyeliği durduruldu
    Özgün içerik ve gelen ''Google teşekkürü'' yani PR! Ben bunun daha çok öne çıkmasını istiyordum ki artık böyle.

    Anlatımın çok güzel olmuş, özellikle 2. yazın ,) Teşekkürler..
  • 03-11-2009, 09:22:55
    #22
    ASP
    Üyeliği durduruldu
    Teşekkürler hocam güzel bir yazı olmuş.
  • 03-11-2009, 12:29:27
    #23
    buzzgibi023 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Özgün içerik ve gelen ''Google teşekkürü'' yani PR! Ben bunun daha çok öne çıkmasını istiyordum ki artık böyle.

    Anlatımın çok güzel olmuş, özellikle 2. yazın ,) Teşekkürler..
    ASP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Teşekkürler hocam güzel bir yazı olmuş.
    Teşekkür ederim arkadaşlar ama emin olun ki ne rep için nede başka bişey için bu yazıyı yazdım...(Zaten bakarsanız 3 yıla yakın üyeliğim 3 aya yakın online sürem 100 adet Post'um var) Alakasız diyenler olmuş, hatta -rep bile verenler olmuş onlarada saygı duyuyorum ama sebeplerini kınıyorum... -> Madem - bilinen şeyler olmasına rağmen - bu kadar çok kişi biliyor yazdıklarımı, neden herkes hala bakın: "pr3 sitem böle oldu " gibi başlıklar açılıyor? Ayrıca bu yazdıklarımın kopyasını gösterirsen belki o kişilere inanabilirim. Herkes - webmaster forumunun kalitesini düşürüp ağlama duvarı yaparken, böyle boş yazılar peşinde iken - siz yinede Google gibi - - emeğe saygı politikasını - düşünün ki bizde bildiklerimizi paylaşırken çekinmeyelim.

    Tekrar teşekkür ederim. İyi forumlar.
  • 03-11-2009, 12:32:32
    #24
    Yazı yazma zahmetinde bulunduğunuz için teşekkürler kaile değer bi yazı ama farklı birşeyler umut ederek okudum Bunları geçen senede ondan önceki hatta ondan önceki senede konuşuyorduk. Yeni google pagerank sistemi nedir yerine google daha çok özgünlüğü değer verilmesi gerektiğini açıkça söylüyor desek yeridir. Çünkü yeni sistem deyince herşey değişir. (Kısmende olsa) Cafein güncellmesine dair gelişmeler ciddi anlamda ilerliyor bunları görüyoruz bayramdan sonra.
  • 03-11-2009, 12:41:45
    #25
    Üyeliği durduruldu
    neye göre belirlenecek artık pagerank sistemi prli link almaya değil sitenize kaliteli içeriğe göre belirleniyor kalite ön planda yani artık google kaliteye ve populerliğe önem veriyor dahada kaliteli bi google yani