• 25-05-2017, 00:54:59
    #10
    ZekiOzl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    15 gün oldu sizce bir terslik var mı ?
    Öncelikle anlaştığınız kişiyi de bilmiyorum, çalışma şeklini de.
    • Seo diye paket al/sat yapıyordur bir işe yaramaz.
    • Senin yaptığın hataları düzeltiyor. Hemen etki etmez.
    Bugün backink/tanıtım yazısı aldım ertesi gün uçacağım diye düşünüyorsan yanlış yoldasın.

    Siten için bir çok hata yapmışsındır. Bunları bugün düzenlese 2-3 ay sonrası ufaktan düzelmeye başlar.

    Mühim olan bu kişi ne yapıyor?

    web site için seo çalışması nasıl yapılır?
    https://www.r10.net/1072444912-post3.html

    Seo açısından neler yapılmalı?
    https://www.r10.net/1072446389-post4.html


    Bu arada beki birileri kızacak ama;

    Alıntı
    Fatih Ozkosemen dedi ki:
    Omer Merhabalar,

    Backlink calismasi yaptim derken, neler yaptin mesela? Bu alani adi o zaman sana ait mi emin degilim ama daha once malesef bu tip dogal olmayan link manuplasyonlari nedeni bir kez manuel islem gormussun. Daha sonra problem cozuldugu icin kaldirilmis. Umarim yine ayni hatalara dusmuyorsundur.

    Lutfen bir tarafta link paketi satip, diger tarafta bu nedenle manuel islem gorenleri kurtarmak icin ayrica para isteyen umut tacirlerinin sozde backlink sart iddialarina kanma.

    Zira su an yine backlink profilinde yolunda gitmeyen oldukca fazla sayida sey var. Bu tip hareketler site performansini negatif yonde etkileyecektir ve ilerleyen asamalarda tekrar manuel islem gormene neden olacaktir.

    Kotu seo tekniklerinden ayrilip, kullanicin icin faydali olani yapmaya odaklanmalisin, backlinkler bunun dogal bir sonucu olarak gelecektir. Yakin zamda bu konu ile ilgili yazdigim bir cevaba goz atmani tavsiye ederim.

    Bol sans,
    Fatih
    Fatih Ozkosemen adlı kişi "Google çalışanıdır."
  • 25-05-2017, 01:20:09
    #11
    Bakın şunu da iyi anlamalısınız. Nasıl çalışma olur ise olsun evet dalgalanmalar olabilir, git geller olabilir. Ama bir kelime de çok basit değil ise 15-20 günde iyi bir sonuç beklenmesi abestir. Zira bazı çalışmaları hızlı görmek çok zordur.
    Mesela ben başımdan geçen olayı anlatayım ;
    Adam ile anlaştık 14-15 kelime ben baştan söyledim kelimeler kolay değil 3-6 ay arası oynama iyileşmeler olur. Ahh 1-2 ayda birşeyler istiyorsan h.cklink al yoluna bak dediğimde oldu aynı kişiye. Neyse çalışmanın daha 3,haftasın da ne oldu daha bir ilerleme yok bizim sitede demeler başladı. Sabır sabır sabır. Hafta da bir sormaya başladı. Neysek ki dediğim gibi oldu 4, ay da bir çok kelime ilk sayfaya geldi. Kelimeler şuan iyi konumda ve sektör bir sağlık olduğu için bana göre zordu.
    Demem o ki hemen dolandırıldım moduna girmeyin. Bir ahrefsten mozdan semrushtan falan link takibi v.s yapın sosyal medya like,paylaşım check in yapın gerçekten bir çalışma v.s var mı yok mu bunu takip edin yoksa zaten dolandırılmış olursunuz. Eğer az da olsa varsa biraz sabredin 2, ayda da birşey göremezseniz ufak bir titreme misal 2,-3, sayfalar.
    GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM.
  • 25-05-2017, 09:30:53
    #12
    Hocam öncelikle geçmiş olsun! Başının gözünün sadakası olsun. Esasen forumda işimize yarayacak tüm teknik izahlar mevcut olmasına rağmen "ben dahil" kolaya kaçıyoruz... Önüne gelen kendisine "seyocuu'yum" diyor.. İstanbul Türkçeniz varsa seslendirme üzerine yoğunlaşın ve Youtube'a doğru kayın.. web vs artık hobinin ötesine geçmiyor. Bol kazançlar.
  • 25-05-2017, 10:06:16
    #13
    Üyeliği durduruldu
    ne idüğü belirsiz insanlarla çalışırsanız normal. dolandırılmamışsınız, siz dolandırılmak için birini bulmuşsunuz bence.
  • 25-05-2017, 14:13:56
    #14
    artık kelimeler basit olsa bile o kelimelerde çıkan siteler otoriter sitelerse ve ziyaretçiyi gerçekten doyuran içeriklere sahipseler google sizi belli bir süre bu arkadaşların yakınına yaklaştırmıyor. tabii ki çalışma yapıldığında bir şeyler başarılır ama zaman açısından bakıldığında google'ın eskisi kadar yeni sitelere güvenmediği çok ortada.

    sizin durumunuza gelirsek. seo için anlaştığınız kişi bir anda link yüklemesi yapmış olabilir , ilk 500den kaybolması şaşırtıcı bir durum değil çok değil 3 hafta önce benimde başıma gelmişti. fakat istikrar ve düzgün çalışma ile şu an 2. sırada. yapmanız gerekenleri doğru analiz edip kendinize bir yol haritası belirledikten sonra belli bir zaman zarfında pozitif sonuç almamanız için bir sebep yok .
  • 27-05-2017, 11:29:47
    #15
    Üyeliği durduruldu
    Hiçbişeyden anlamayan, laf olsun torba dolsun iş yapan beceriksizlerin tanımı:

    Ota boka link ekleyip üzerine 300-400 tl gibi rakamlar çıkartıp, sitenizi ilk 10'a sokmayı vaat ederler.Size paket halinde sunulan bir ticaretten yararlandıysanız dolandırılmışsınız demektir. SEO yaptırdığınız kişinin konusunda ya da sitesinde "uçmak (uçuruyoruz, uçucaz, uçuşa hazır olun)" kelimesi varsa yine dolandırıldınız.
  • 28-05-2017, 01:27:41
    #16
    TRomantik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    SEO yaptırdığınız kişinin konusunda ya da sitesinde "uçmak (uçuruyoruz, uçucaz, uçuşa hazır olun)" kelimesi varsa yine dolandırıldınız.
    Resmen benim konuyu tarif etmişsin.

    Eyvah yakalandık.

    << Sitelerinizi UÇURUYORUZ >> (Referans amaçlı ÜCRETSİZDİR) %100 ETKİLİ