Bakın şunu da iyi anlamalısınız. Nasıl çalışma olur ise olsun evet dalgalanmalar olabilir, git geller olabilir. Ama bir kelime de çok basit değil ise 15-20 günde iyi bir sonuç beklenmesi abestir. Zira bazı çalışmaları hızlı görmek çok zordur.
Mesela ben başımdan geçen olayı anlatayım ;
Adam ile anlaştık 14-15 kelime ben baştan söyledim kelimeler kolay değil 3-6 ay arası oynama iyileşmeler olur. Ahh 1-2 ayda birşeyler istiyorsan h.cklink al yoluna bak dediğimde oldu aynı kişiye. Neyse çalışmanın daha 3,haftasın da ne oldu daha bir ilerleme yok bizim sitede demeler başladı. Sabır sabır sabır. Hafta da bir sormaya başladı. Neysek ki dediğim gibi oldu 4, ay da bir çok kelime ilk sayfaya geldi. Kelimeler şuan iyi konumda ve sektör bir sağlık olduğu için bana göre zordu.
Demem o ki hemen dolandırıldım moduna girmeyin. Bir ahrefsten mozdan semrushtan falan link takibi v.s yapın sosyal medya like,paylaşım check in yapın gerçekten bir çalışma v.s var mı yok mu bunu takip edin yoksa zaten dolandırılmış olursunuz. Eğer az da olsa varsa biraz sabredin 2, ayda da birşey göremezseniz ufak bir titreme misal 2,-3, sayfalar.
GEÇMİŞ OLSUN DİYELİM.