Orda osman abimiz video paylaşmış izlersen orda firmalarda var büyük web sitelerde çalışanlar.Bu organizasyonun amaçı bunları bağlamak . Arkadaşlık için elbette faydalı olabilir sana katılıyorum.
------------------------------------
Abi neden
paralı yapıyorsunuz organizasyonu ? Yoksa seodan paramı kazanamıyor bu firma bu ücreti karşılayamıyor mu?.Bunu bence bir herkes düşünsün.
Adam diyorki seo da biz en iyiyiz sektorun gizli lideriyiz

Google öle demiyor lider kim belli.
(Bu yorumdan sonra seohocasından iş teklifimi bekliyorum buarada.)
sen bir kere seo kelimesinde ilk sıraya gel.
Bu adamları şak şakcılık yapıp şımartmayın.Gelip r10 da düzgün istatiksel özgün seo paylaşımı yapmayan adamları desteklemeyin.
Yiğit bu forumda h2 etiketin önemini anlatan makaleler yazan sonra bedava dağıttığı wordpress temayla sıralamaya giren adamlardan çok daha fazla özgün makale paylaşmıştır.
Forumun yenileri Yiğit'i pek hatırlamaz. Uzun süredir profesyonel çalıştığı için adamın derdi seoseverlere içerik üretmek değil kurumsal firmalara seo hizmeti sunmak.
Seveni vardır sevmeyeni vardır elbette. Ama gerçek şu ki bu işi gerçekten profesyonel yapan, ve Türkiye'de seo konusunda saygı duyduğum ender adamlardandır Yiğit.
Seozeo'nun yaptığı etkinliğin amacı insanlara seo öğretmek değil. Seo artık bilinmeyen bir iş değil. Profesyonel araçlarla, disiplinle yapılması gereken maliyetli bir iş.
Bu etkinliğin amacı seo sektörünün tepesindeki adamları bir araya getirmek. Eğer istenilen para size çok geliyorsa bu sizin orada bulunacak kadar profesyonel paralar kazanamadığınızı ve o etkinlikte yerinizin olmadığını gösterir.
Hizmet için eğitim verilmiyor bu etkinlikte.
İnsanlar neden gider ceplerinden tonla para harcayarak spor kulüplerine, lions kulüplerine, cemiyetlere üye olurlar? Kendileri ile aynı düzeyde ya da daha üst düzeyde insanlarla ilişkiler kurup şahsi ve ticari networklerini geliştirmek için.