iyi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaten oraya gidenlerin amacı %90 çevre edinmek. Orada o bilgileri alamasalarda ileriki zamanlarda çevrelerinden gerekli yardımları alabilirler. Zaten altın tepside birşey sunuyoruz demiyorlar, insanları tanıştırıyoruz diyorlar.

Kahveye gidip 2 kişinin karşılıklı sohbet etmesi gibi birşey. Sohbetten birşey kazanmazsın ama arkadaşlığını pekiştirirsin ve gün gelir o arkadaşın sana yardımcı olur ya da sen ona yardımcı olursun.

Ben de başlarda karşıydım ama şöyle düşün, r10 toplantıları yapılıyor, sence o toplantılarda çok şey mi kazanılıyor yoksa arkadaşlıklar mı pekiştiriliyor?
Orda osman abimiz video paylaşmış izlersen orda firmalarda var büyük web sitelerde çalışanlar.Bu organizasyonun amaçı bunları bağlamak . Arkadaşlık için elbette faydalı olabilir sana katılıyorum.

------------------------------------

Abi neden paralı yapıyorsunuz organizasyonu ? Yoksa seodan paramı kazanamıyor bu firma bu ücreti karşılayamıyor mu?.Bunu bence bir herkes düşünsün.

Adam diyorki seo da biz en iyiyiz sektorun gizli lideriyiz Google öle demiyor lider kim belli.
(Bu yorumdan sonra seohocasından iş teklifimi bekliyorum buarada.)

sen bir kere seo kelimesinde ilk sıraya gel.

Bu adamları şak şakcılık yapıp şımartmayın.Gelip r10 da düzgün istatiksel özgün seo paylaşımı yapmayan adamları desteklemeyin.