Merhaba,
Bağlı bulunduğum sektörde bazı firmalar ya eşikli hesap kullanıyor ya da borçlandırılmış hesap alıp kullanıyor.Çünkü 1-1,5 ay sonra piyasadan kaybolup 15 gün sonra geri geliyorlar. Bunlar varken gösterimi asla 1. sıraya çekemiyorum. Google şikayet durumu filanda oluşturdum ama hiçbir şekilde birşey olmadı, domaini bile banlamadılar.
Şimdi de yeni trend iki domain iki ads hesabı ile 1 ve 2. sırayı kimseye vermiyorlar.
Bu tür firmalar ile nasıl mücadele edebiliriz. Bilgisi olan var mı ?
Eşikli Hesap Mücadelesi
7
●934
- 15-06-2023, 15:56:26Başımızın tatlı belaları. Şu an özellikle ilgilendiğim bir müşterimin başında da aynı sorun var. Reklamlarda normal olarak asla açık artırmayı kimseye bırakmıyorum ama son 2 gündür inanılmaz bir saldırı yapıyorlar ve eşikli hesaplarla da reklam alanlarını kimseyle paylaşmıyorlar. Şu an sıkıntılı bir durumdayız. Ama bu adamlar gelip geçicidir baki olan parasını ödeyendir her zaman.
- 15-06-2023, 15:59:57Üstadım ilgili firma 2 yıldır devam ediyorOguzhanGURCU adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Belki 20 domain aldı ve tıkla ara yapıyor. İki gündür de günde harcadığımı 4 saatte harcadım. Dediğiniz gibi piyasayı sömürüyorlar. Bir çaresini bulamadım gitti.
- 15-06-2023, 16:44:51Çaresi yok maalesef. Google göz yumuyor. Eşikli hesap olayı bitmeden bunların önüne geçilmez. Güncellemelerde 1 hafta ortadan kayboluyorlar. Sonra çözüm bulup geri geliyorlar. Ya bunlara karşı fake click bot saldırısı yapıp çabucak kredilerini bitireceksin ya da sende eşikli yapacaksın. Dürüstçe çalışmak maalesef olmuyor.
- 15-06-2023, 17:06:24clik bot öneriniz var mı?AliYucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-06-2023, 17:08:54Hiç kullanmadığım için tavsiye edeceğim bot yok.abosni adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Belki 20 domain aldı ve tıkla ara yapıyor. İki gündür de günde harcadığımı 4 saatte harcadım. Dediğiniz gibi piyasayı sömürüyorlar. Bir çaresini bulamadım gitti.