Anket Adsense'den zengin olmak hayal mi ?
Toplam Katılımcı Sayısı: 361
Adsense'den zengin olmak hayal mi ?
Evet
%21,05 (76 Oy)
Hayır
%44,88 (162 Oy)
Kısmen
%25,48 (92 Oy)
Ben ne anlarım dostum
%8,59 (31 Oy)
  • 22-04-2013, 23:24:43
    #19
    kozmopolis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    evet haklısın google benim babamın şirketi ya açıklarsam herkes kazanır iflas ederiz mazallah! herkesin kendine göre bildiği bir iş vardır, şimdi ben sana şu sektörden kazanıyorum desem herkes elindeki işi bırakır ona sarılır, sonra? aaaa battık olur, bak bi örnek vereyim bizim ilçede kastamonudan bi adam ailesiyle çıkmış bizim ilçeye geldiler yıllar önce adam börekçi dükkanı açtı, millet sabahları kuyruğa giriyordu börek poğaça vs almak için bende dahil, sonra bizim ilçede baktılar adam süper para kazanıyor mantar gibi 1 yıl sonra 10 dükkandan 1 tanesi börekçi oldu 10 tane falan börekçi oldu, sonra? elbette şimdi okurken gülümsediğin ve aklından geçen şey oldu hepsi battı hala o adam devam ediyor yine 1 tek o kaldı piyasada. ama adam işi biliyordu ve elinden gelen tek şey ve en iyi yaptığı şey börek işiydi mükemmel ve titizlikle yapıyordu, sende bildiğin işte yüksel, film,müzik,oyun,blog,forum vs artık bi yol haritan vardır kendine göre. işi temiz ve titiz yaparsan her dalda başarılı olursun, herşeyin başı DİSİPLİNDİR! HİÇBİR ZAMAN DİSİPLİNDEN ZARAR GELMEZ!

    bu arada bizim ilçede geçen sene 1 tane Tr çapında meşhur bir çiğ köfte markası dükkan açmıştı yazın gittiğimde o bizim eski börekçilerin hepside çiğ köfteci olmuş birkaç yıl sonra yine aynı sonuç olur
    yazdığınız hiç birşeyi okumuyorum.

    siz benim titiz olmadığımı sabahlara kadar çalışmadığımı nerden biliyorsunuz ki? + olarak ben zaten kimseye demiyorum ki bana işi öğret bende kazanayım oh miss. yaptığım işi gösterip bana bir yol göster sen bilgilisin diyorum ilgilenen yok kimsenin umrunda değil.
  • 22-04-2013, 23:26:03
    #20
    fatih_taner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yazdığın yazıyı dikkatlice oku arkadaşları olumsuz arayış içene sokma. Az bir çalışma ile hiçbir legal olan sektörde reel veya sanal farketmez ev ve araba almak okadar kolay deyil keşke öyle olsa... kim istemez ki az bir çalışma ile ev ve araba almak. Ev ve araba parası kazanılabir dedim bende ama çok sıkı ve bir ekip çalışması ile elde edilebilir.Eğer sen yolunu biliyorsan anlat ta bizde az bir çalışma ile ev ve araba alalım boşuna kasmayalım kendimizi.
    Valla hocam katılıyorum tek kişi imkansız .
  • 22-04-2013, 23:26:55
    #21
    -Günlük Sigara ve yemek Parası
    -İnternet Faturası
    -Cep Telefonum
    -Bilgisayarlarım
    -Oyun Konsollarım
    -Kıyafetlerimin çoğu

    Bunların hepsi web gelirim ile elde edildi ve ediliyor. Bana göre zenginlikte budur. Ucu ucuna yani her şey
  • 22-04-2013, 23:27:01
    #22
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    AdSense ile zengin olmak zor ile imkansız arasında bir çizgidir. Yalnız Zengin olabileceğin işin bütçesini rahatlıkla ayarlayabilirsin. Sonuca baktığında AdSense ile zengin olursun
  • 22-04-2013, 23:29:29
    #23
    Hayal değil ama İmparator'un da dediği gibi mucizeler biraz zaman alır Zenginlikten kasıt Ali Ağaoğlu değil de rahat bir hayat yaşayan evi arabası olan ise evet adsense ile zengin olunur.
  • 22-04-2013, 23:31:16
    #24
    Üyeliği durduruldu
    forumda günde 12000 tl geliri olan arkadaş vardı tbm konusunda görmüştük

    işin aslı rakam vermek ayıp olur ama ben şurda 4-5 ay öncesine kadar ptc ile uğraşırken şimdi aylık ps3 parası çıkarabiliyorsam ki benim gibi cahil herifin teki forumda 2000-3000 kazanan çoktur

    bu arada zenginlik kişiye göre değişir bana göre zenginlik le cola içmek yerine pepsi içmektedir

    bu arada sanmıyorum ki zengin herif r10'da takılsın para adamı bozuyor abi
  • 22-04-2013, 23:31:37
    #25
    fatih_taner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam yazdığın yazıyı dikkatlice oku arkadaşları olumsuz arayış içene sokma. Az bir çalışma ile hiçbir legal olan sektörde reel veya sanal farketmez ev ve araba almak okadar kolay deyil keşke öyle olsa... kim istemez ki az bir çalışma ile ev ve araba almak. Ev ve araba parası kazanılabir dedim bende ama çok sıkı ve bir ekip çalışması ile elde edilebilir.Eğer sen yolunu biliyorsan anlat ta bizde az bir çalışma ile ev ve araba alalım boşuna kasmayalım kendimizi.
    ben kimseye yol göstermedim kardeş, sektör adı vs de vermedim. herkes kendi bildiği işi profesyonelce yaparsa iyi para kazanır. örnek verelim mesela film izle kelimesinde 1. sırada çıksan tahminim günlük 70-80k hit alırsın( bunlar sadece tahminim o sektörden hiç almam) ve sabit veya ads iyi kötü ayda en az 5-6k tl para kazanabilirsin. helal yollardan yazdım zaten yazıyı iyi okursan, senede bu para 60k eder 3 sene devam etsen 180k eder al sana bi ev bi araba parası. yazımda da belirttiğim gibi zenginlik görecelidir. bak bi arkadaş ne diyor cep tlf, pc ve tv aldım diyor ve şükrediyor. o arkadaşında göz tok gönlü zengin olmuş. kazanmanında sonu yok bugun günde 1k kazansak (hepimiz için geçerli bu) e-alışveriş siteleri günde 100k kazanııyor deriz, az olsun öz olsun temiz ve bizim olsun. yanlışım varsa düzeltin sadece bi yerden duymuştum geçen sene şuan oyunlar yazdığınızda google da 1. sırada çıkan siteyi alman bi firma ( site isimleri reklam olmasın diye yazmıyorum) 2 MİLYON EURO ya satın aldı dedler. benim bildiğim o sitenin tek bir sahibi ve sonradan işe alıp oratk ettiği 3 kişi daha vardı. bak az çalışmayla adamlar zengin olmuşlar.
  • 22-04-2013, 23:38:55
    #26
    çok değil, az ama öz çalışma ile ve Allah'ın(c.c.) inayet ve keremi ile kazanılır diye düşünüyorum. Sonuçta; Rızkı veren Allah(c.c.). Biiznillah emekler boşa çıkmaz.
  • 22-04-2013, 23:39:18
    #27
    Adsenseden Türkiye çapında zengin olanı görmedim duymadım ( üyelik tarihime bakarsanız yeni olmadığımıda az çok anlarsınız) bizde bir moda var bir dönem herkes yabancı sağlık sitesi açtı sonra turizm sonra makaleler yazdı. Hayatında İngilizcenin i sini bilmeyen ingilizce site açtı. Yenilik yapan yok hep taklit.Adsenseden kazananlarda devamını getiremedi ya banlandı ya farklı işlere başladılar ya bıraktılar. Adsense zenginlik aracı değil bence zevk aldığın ve gerçekten anladığın bi konuda aç siteni zevkini ala ala güncellemeni yap adsense seni yolda bırakmaz ama ekipsiz emeksiz seni zenginde yapmaz