fatih_taner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yazdığın yazıyı dikkatlice oku arkadaşları olumsuz arayış içene sokma. Az bir çalışma ile hiçbir legal olan sektörde reel veya sanal farketmez ev ve araba almak okadar kolay deyil keşke öyle olsa... kim istemez ki az bir çalışma ile ev ve araba almak. Ev ve araba parası kazanılabir dedim bende ama çok sıkı ve bir ekip çalışması ile elde edilebilir.Eğer sen yolunu biliyorsan anlat ta bizde az bir çalışma ile ev ve araba alalım boşuna kasmayalım kendimizi.
ben kimseye yol göstermedim kardeş, sektör adı vs de vermedim. herkes kendi bildiği işi profesyonelce yaparsa iyi para kazanır. örnek verelim mesela film izle kelimesinde 1. sırada çıksan tahminim günlük 70-80k hit alırsın( bunlar sadece tahminim o sektörden hiç almam) ve sabit veya ads iyi kötü ayda en az 5-6k tl para kazanabilirsin. helal yollardan yazdım zaten yazıyı iyi okursan, senede bu para 60k eder 3 sene devam etsen 180k eder al sana bi ev bi araba parası. yazımda da belirttiğim gibi zenginlik görecelidir. bak bi arkadaş ne diyor cep tlf, pc ve tv aldım diyor ve şükrediyor. o arkadaşında göz tok gönlü zengin olmuş. kazanmanında sonu yok bugun günde 1k kazansak (hepimiz için geçerli bu) e-alışveriş siteleri günde 100k kazanııyor deriz, az olsun öz olsun temiz ve bizim olsun. yanlışım varsa düzeltin sadece bi yerden duymuştum geçen sene şuan oyunlar yazdığınızda google da 1. sırada çıkan siteyi alman bi firma ( site isimleri reklam olmasın diye yazmıyorum) 2 MİLYON EURO ya satın aldı dedler. benim bildiğim o sitenin tek bir sahibi ve sonradan işe alıp oratk ettiği 3 kişi daha vardı. bak az çalışmayla adamlar zengin olmuşlar.