evet haklısın google benim babamın şirketi ya açıklarsam herkes kazanır iflas ederiz mazallah! herkesin kendine göre bildiği bir iş vardır, şimdi ben sana şu sektörden kazanıyorum desem herkes elindeki işi bırakır ona sarılır, sonra? aaaa battık olur, bak bi örnek vereyim bizim ilçede kastamonudan bi adam ailesiyle çıkmış bizim ilçeye geldiler yıllar önce adam börekçi dükkanı açtı, millet sabahları kuyruğa giriyordu börek poğaça vs almak için bende dahil, sonra bizim ilçede baktılar adam süper para kazanıyor mantar gibi 1 yıl sonra 10 dükkandan 1 tanesi börekçi oldu 10 tane falan börekçi oldu, sonra? elbette şimdi okurken gülümsediğin ve aklından geçen şey oldu hepsi battı hala o adam devam ediyor yine 1 tek o kaldı piyasada. ama adam işi biliyordu ve elinden gelen tek şey ve en iyi yaptığı şey börek işiydi mükemmel ve titizlikle yapıyordu, sende bildiğin işte yüksel, film,müzik,oyun,blog,forum vs artık bi yol haritan vardır kendine göre. işi temiz ve titiz yaparsan her dalda başarılı olursun, herşeyin başı DİSİPLİNDİR! HİÇBİR ZAMAN DİSİPLİNDEN ZARAR GELMEZ!
bu arada bizim ilçede geçen sene 1 tane Tr çapında meşhur bir çiğ köfte markası dükkan açmıştı yazın gittiğimde o bizim eski börekçilerin hepside çiğ köfteci olmuş

birkaç yıl sonra yine aynı sonuç olur
yazdığınız hiç birşeyi okumuyorum.
siz benim titiz olmadığımı sabahlara kadar çalışmadığımı nerden biliyorsunuz ki? + olarak ben zaten kimseye demiyorum ki bana işi öğret bende kazanayım oh miss. yaptığım işi gösterip bana bir yol göster sen bilgilisin diyorum ilgilenen yok kimsenin umrunda değil.