• 21-12-2019, 18:15:24
    #1
    OVK
    TANİTİMPRO.COM|OVKWEB




    Adet 60 TL
    Kampanyalı Fiyattır.
    Toplu Alımlarda İndirim Uygulanmaktadır...
    Sıkça Sorulan Sorular

    1-)Pin kodu satın aldım ve işletmemi google haritalara ekleyip doğruladım, işletmem askıya alınır mı ?
    Cevap: İşletmelerin askıya alınması tamamen google'ın insiyatifinde olup daha önce herhangi bir konumda kullanılmamış bir telefon numarası ile konum açarsanız askıya alınma olasılığınızı minimuma indirirsiniz.
    2-)İstediğim adrese istediğim konumu ekleyebilir miyim?
    Cevap: Kesinlikle evet. Örnek vermek gerekirse biz kendi internet sitemizeekledik. İsterseniz sizde aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
    3-)Nakliyat, Yetkili Servis vb hizmet veriyorum haritalara XX Yetkili servis veya , XX Nakliyat olarak konumu mu ekleyebilir miyim?
    Cevap: Evet, ancak spam yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine Nakliyat firmanızın ismini ve ilçe ismini yazarak ekledikten sonra Etiketler üzerine çalışma yapmak. Bu sayede hem kurumsal gözükürsünüz hemde spam yapmamış olursunuz.
    4-)Bir telefon numarası ile kaç tane konum ekleyebilirim?
    Cevap: Bir telefon numarası ile deneyimlediğimiz istatistikler 5-8 konum arasıdır. Daha fazlası için sanal numara satın alarak kendi numaranıza yönlendirme yapabilirsiniz.
    5-)Satın aldığım pin kodu ile işletme askıya düştü tekrar kullanabilir miyim?
    Cevap: Pin kodları tek kullanımlıktır. Askıya düşürdüğünüz işletme olursa, ilk alışverişiniz ise sistemi ve işleyişe aşina olmanız için tarafınıza yeni bir pin kodu temin edilir.
    6-)Bu işlem legal mi?
    Cevap: İşlem kesinlikle legal olup herhangi bir illegal durum kesinlikle söz konusu değildir. İşletmemiz ile çalışırken Google ' ın üçüncü taraf politikalarına da göz atabilirsiniz.
    7-) İade söz konusu mu?
    Cevap: Satın alınan pin kodlarında iade söz konusu değildir. Pin kodları tek kullanımlık olduğu için epin hizmetleri ile alakalı kanunu okumanızı tavsiye ederiz.
    8-)İşletmem ne zaman doğrulanır?
    Cevap: İşletmeniz Google servis yoğunluğuna göre 5-15 Dakika arasında onaylanıp 1 saat içerisinde haritalarda gözükmektedir.
    9-)Bu Pin kodu ile sahipsiz bir işletmeyi kendi mailime alabilir miyim?
    Cevap: Evet alabilirsiniz ancak tabii ki askıya düşme olasılığı da mevcut.



  • 16-09-2020, 13:11:03
    #2
    Hocam Toptan Pin Satışınız Var mı ?
  • 16-09-2020, 13:17:30
    #3
    OVK
    TANİTİMPRO.COM|OVKWEB
    Birtanowski adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hocam Toptan Pin Satışınız Var mı ?
    Var hocam satışımız