Adet 60 TL
Kampanyalı Fiyattır.
Toplu Alımlarda İndirim Uygulanmaktadır... Sıkça Sorulan Sorular 1-)Pin kodu satın aldım ve işletmemi google haritalara ekleyip doğruladım, işletmem askıya alınır mı ? Cevap: İşletmelerin askıya alınması tamamen google'ın insiyatifinde olup daha önce herhangi bir konumda kullanılmamış bir telefon numarası ile konum açarsanız askıya alınma olasılığınızı minimuma indirirsiniz.
2-)İstediğim adrese istediğim konumu ekleyebilir miyim? Cevap: Kesinlikle evet. Örnek vermek gerekirse biz kendi internet sitemizeekledik. İsterseniz sizde aynı şekilde ekleyebilirsiniz.
3-)Nakliyat, Yetkili Servis vb hizmet veriyorum haritalara XX Yetkili servis veya , XX Nakliyat olarak konumu mu ekleyebilir miyim? Cevap: Evet, ancak spam yapmanızı tavsiye etmiyoruz. Bunun yerine Nakliyat firmanızın ismini ve ilçe ismini yazarak ekledikten sonra Etiketler üzerine çalışma yapmak. Bu sayede hem kurumsal gözükürsünüz hemde spam yapmamış olursunuz.
4-)Bir telefon numarası ile kaç tane konum ekleyebilirim? Cevap: Bir telefon numarası ile deneyimlediğimiz istatistikler 5-8 konum arasıdır. Daha fazlası için sanal numara satın alarak kendi numaranıza yönlendirme yapabilirsiniz.
5-)Satın aldığım pin kodu ile işletme askıya düştü tekrar kullanabilir miyim? Cevap: Pin kodları tek kullanımlıktır. Askıya düşürdüğünüz işletme olursa, ilk alışverişiniz ise sistemi ve işleyişe aşina olmanız için tarafınıza yeni bir
pin kodu temin edilir. 6-)Bu işlem legal mi? Cevap: İşlem kesinlikle legal olup herhangi bir illegal durum kesinlikle söz konusu değildir. İşletmemiz ile çalışırken Google ' ın
üçüncü taraf politikalarına da göz atabilirsiniz.
7-) İade söz konusu mu? Cevap: Satın alınan pin kodlarında iade söz konusu değildir. Pin kodları tek kullanımlık olduğu için epin hizmetleri ile alakalı kanunu okumanızı tavsiye ederiz.
8-)İşletmem ne zaman doğrulanır? Cevap: İşletmeniz Google servis yoğunluğuna göre 5-15 Dakika arasında onaylanıp 1 saat içerisinde haritalarda gözükmektedir.
9-)Bu Pin kodu ile sahipsiz bir işletmeyi kendi mailime alabilir miyim? Cevap: Evet alabilirsiniz ancak tabii ki askıya düşme olasılığı da mevcut.