Facebook Reklam Uzmanı Aranıyor
17
●669
- 26-10-2019, 19:28:47Üyeliği durduruldubir kaç kişiden daha nasıl biri olduğunu öğrendik sana cevap vermeye bile değmez yolun açık olsun enayi çok var bulursun illaki bi tane denk gelir senin de çarkın döner merak etme
- 26-10-2019, 20:25:42Benim çarkım zaten dönüyor sen merak etme.... Seninde yolun açık olsun küfürbazfarukkarahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Küfürle bir yere varamazsın
- 26-10-2019, 21:13:20Üyeliği durdurulduPosey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yaptığın teklif küfür gibi bence, fakat küfür etmesini tabi ki de desteklemiyorum.
bana da sarmıştın sen bir ara tüm reklam sektöründe ki kişilerle sadece uğraşıyorsun, şahsi fikrim, bana bile illegal yolla açıyor bu dedin, yöntemin illegal olmadığını öğrendin hemen sende sektöre girdin, bence sen zayıflama uzmanı olarak devam et. - 26-10-2019, 21:17:20Burada desteklenecek bir taraf yok zaten. Sende reklamcısın. İstediğin teklifi verirsin. 40 krş indirme başı ne ya ? Asıl küfür olan bu.RETIRAT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Reklam sektöründe kimseyle uğraşmıyorum. İllegal açıyorsun. Bir Allahın kulu kalkıpta bana ibanın lrgal olduğuna inandıramaz.
Fazla kilon var gibi seninde gel yardımcı olayım.
- 26-10-2019, 21:22:38Üyeliği durdurulduBu aralar evet kilom fazlalaştı,Posey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zaten facebook ads uzmanı olsaydın o kuruşlara indirmenin mümkün olacağı sektörleri bilebilirdin
örnek tanışma,chat gibi uygulamalar / Kadın fotoğrafını koyup çok yoğun ilgi almasını sağlarsan tbmler baya düşer, arkadaşın reklamları oturmuştur 40 kuruşa kadar düşmüştür, sen dene en azından denedikten sonra bir mantık yürüt fakat sen direk düz mantık yapıyorsun.
kusura bakma facebook da düz mantık yok her geçen gün güncelleme oluyor.
Üstüne basarak söylüyorum, illegal dediğin yöntemi bile öğrensen kafanı pcden kaldırmazsın. fakat gerçekten illegal bir durum yok.
Posey beni yanlış anlama adını bile bilmem senin, fakat ben her ne olursam oluyim, müşteri başımın tacıdır, meyve veren ağacı taşlamamak lazım.
İban atarsan kilo verme setini almak isterim
- 26-10-2019, 21:36:56Valla 30-40 krşlara indirme başı talep edersen, bi uygulama çözeyim çalışalımRETIRAT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

İllegal bir sektör. O kadar hesap harcayacağım edeceğim kusura bakmayın ama neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum ...
İBana gerek yok hediyem olsun. Güncel kilo ve boy bilgilerinizi iletin özelden. İnceleyelim - 27-10-2019, 03:11:47Facebook reklamcılığıyla hiç uğraşmadığım için mevzudan çok uzağım ama amatör falan diyen olmuş, güldüm. @Posey kardeşimi Ankara'dayken, reelden tanıyorum ve kendisiyle tanışıklığım 2011 yılına dayanıyor, R10 üyeliğinden önceydi. 2012'den beri falan Facebook reklamcılığıyla uğraşıyor bu adam, eskiden SEO ile falan da ilgilenirdi ama tamamen sosyal medyaya yöneldi. Yani @Posey de amatörse kim profesyonel? diyesim geliyor. Gözümün önünde yıllarını verdi adam?
Konu sahibi arkadaşın küfretmesi de yakışmamış. Zira isterse 7 TL değil 700 TL ister, kazıklanıyor olduğunuz hissiyatına kapıldıysanız teklifi kabul etmez ve o kişiyle çalışmazsınız. Kimse kimseye bu yüzden sövemez. - 27-10-2019, 13:05:15Üyeliği durduruldu:dddddddDDDDD:dDDDRegex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben professionelim demiyorum fakat bu sektördeki herkes profesionel olduğumu bilir hiç kimseye işim düşmez onların işi bana düşer bir diğer konu poseyin tradelerine bile baktım en eskilerine full instagram ile takipçi işi ile smm ile siz kalkıp burada o amatörse kim professionel diyorsunuz ya?
murat @netapidll; arda @Dajans; bu kişileri bile tanımadan yazıyorsun bunlar yıllarını vermiş yıllanmış şarap gibi adamlar, hiç kalkıp .40 kuruşa indirme yapılan şeylere o tarz teklif vermezler test ederler fakat senin adam daha istatiksel deneme yapmadan 7 lira veriyor neye göre? amatörlüğüne göre.
Küfürle bir yere varamazsın